La 10 ani se lansa deja in muzica, iar la 14 iata ca e distribuita in prima campanie importanta a unui brand de moda. Willow Smith se numara printre vedetele cooptate de Marc Jacobs pentru campania pentru toamna/iarna acestui an.

Willow Smith intr-o campanie Marc Jacobs

Willow Smith, fata actorilor Will Smith si Jada Pinkett Smith se numara printre vedetele care au acceptat sa apara in campania brandului Marc Jacobs pentru toamna/iarna 2015/2016. Imaginea cu ea a fost postata pe contul oficial de Instagram al brandului dupa ce in urma cu o saptamana a fost prezentata si o fotografie cu Cher intr-o ipostaza similara.

“Fotografiata de David Sims, campania acestui sezon a fost facuta cu prieteni care intriga si inspira, care provoaca o adevarata consideratie pentru individualitate”, a comentat designerul in dreptul imaginii. “Azi as vrea sa share-uiesc (nu CHER-uiesc) o imagine cu talentata si fascinanta Willow Smith. Fiti pe faza pentru ca-n saptamanile urmatoare vom dezvalui mai mult” a punctat Marc.

Marc Jacobs nu se foloseste pentru prima data de staruri ca sa-si promoveze noile produse. Noi ne mai amintim de imaginile cu Miley Cyrus pe o plaja post-apocaliptica, de poza cu Victoria Beckham intr-o plasa enorma de cumparaturi si de fotografiile senzuale cu Jessica Lange.

Citeste si: “Vedete internationale in cele mai cool campanii fashion 2015”!

Foto: instagram.com/marcjacobs