Yoko Ono

Artista Yoko Ono, vaduva lui John Lennon, a facut recent o declaratie surprinzatoare. Ea spune ca a avut o scurta idila in anii '70 cu candidata la presedintia Statelor Unite, Hillary Clinton!

Yoko Ono sustinea o conferinta de presa si a fost intrebata de un reporter care este parerea ei despre candidatura lui Hillary Clinton si despre potentialul acesteia de a deveni prima femeie la Casa Alba si cel mai puternic om din lume.

Potrivit worldnewsdailyreport.com, Yoko i-a surprins pe toti cu raspunsul ei. Ea a marturisit nu doar ca a cunoscut-o pe Hillary, in anii ’70, la o serie de proteste impotriva războiului din Vietnam, care aveau loc la New York. Mai mult, artista le-a spus sus si tare ca a cunoscut-o „intim” pe Clinton.

Cum a decurs relatia dintre Yoko Ono si Hillary Clinton

A photo posted by Yoko Ono (@yokoonoofficial) on


Yoko Ono se afla in Los Angeles pentru a prezenta o serie de cesti si farfurioare pe care le expune la Museum of Modern Art (Moma). Razand, vaduva lui John Lennon a spus ca a avut o idila cu Hillary Clinton in acea epoca. Si a mai spus ca, daca sotia fostului presedinte american Bill Clinton va fi aleasa in functie, acest lucru va insemna mult pentru miscarea pentru drepturile femeilor, dar si pentru cele ale comunitatii LGBT.

„Ne-am cunoscut de multe ori in timpul protestelor de la New York din anii ’70, impotriva Razboiului din Vietnam si s-a creat o intimitate intre noi. Aveam multe valori comune legate de egalitatea intre sexe si lupta impotriva societatii autoritare, patriarhale, dominata de barbati, in care fusesem crescute”, a explicat Yoko.

„Am avut o idila scurta, pe vremea cand locuiam cu John in Manhattan si Hillary studia la Yale, dar pana la urma am pierdut legatura. Sunt uimita de cat de bine merg lucrurile pentru ea si ii urez sa ii mearga cat mai bine in campanie”, a mai spus ea in timpul conferintei de presa.

Dar cum vor afecta declaratiile lui Yoko sansele la Casa Alba pentru Hillary Clinton? Expertii cred ca foarte putin. Pentru ca alte afirmatii din trecut privind posibile relatii ale lui Clinton cu persoane de acelasi sex nu i-au facut prea mult rau campaniei. Ea chiar are sanse sa devina prima presedinta a Statelor Unite. Ba chiar, acum ar primi mai multe voturi din partea comunitatii LGBT.

Celebritatile se inspira din politica. La patru ace: ce poarta vedetele. Costume elegante in loc de rochii de seara.

Foto: Guliver