Victoria Beckham

Victoria Beckham e aproape dezbracata pe noua coperta Vogue Spania. Coperta acestei publicatii o arata pe fosta Spice Girl intr-un body nude.

Sotia lui David Beckham, Victoria Beckham apare pe coperta Vogue! Si nu oricum, ci in ipostaze sexy! Imaginea cu Victoria Beckham sugereaza goliciunea pe noua coperta a revistei de moda din Spania.

Care este motivul editorial pentru care Victoria Beckham este dezbracata? Fosta Spice Girl a ales aceasta modalitate vizuala de a evidentia ceea ce a si declarat: „Nu ma mai ingrijoreaza ce gandeste lumea”, citeaza The Sun.

Sotia lui David Beckham are 42 de ani si pozeaza pe coperta Vogue in ipostaze senzuale care o flateaza. Seria intitulata „De amorul artei” o prezinta pe Posh Spice in cateva cadre de inspiratie artistica.

Victoria Beckham spune ca peste 20 de ani de expunere publica au invatat-o cel mai important lucru din viata sa: ca trebuie sa nu ii mai pese de ceea ce spune lumea sau ce gandesc ceilalti despre ea.

Victoria Beckham pe coperta Vogue vine cu un mesaj puternic pentru toate femeile din lume:

«Am crescut in public de la varsta de 19 ani. Zilele in care ma ingrijoram cu privire la ce gandesc oamenii sunt in trecut».

Victoria Beckham este dezbracata aproape, intr-un body mulat, de culoarea pielii, dar pozeaza si intr-o rochie rosie, impresionanta, de seara, aratandu-si corpul tonifiat si in acest cadru. Intr-o alta poza, fosta Spice Girl are tinuta unei balerine, pastrandu-si pantofii stiletto cu glitter.

Materialul din revista de moda si lifestyle vine la putin timp dupa ce un cunoscut om de televiziune brianic, Piers Morgan, a criticat-o pe sotia lui David Beckham ca foloseste modele prea slabe in reclamele pentru brandul sau si ca ea este prea slaba.

Citeste si: Jennifer Lawrence apare pe coperta Vogue intr-un tablou pictat de John Currin

Foto: Guliver