Zmeura de Aur 2016

Cu cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur 2016, lungmetrajul “50 Shades Of Grey”/ “Cele 50 de umbre ale lui Grey” s-a si ales, de altfel, cu deloc ravnitul trofeu la cinci dintre categoriile principale.

Astfel, Zmeura de Aur 2016 a mers la filmul regizat de Sam Taylor-Johnson pentru categoriile ”cel mai prost actor” (Jamie Dornan), ”cea mai proasta actrita” (Dakota Johnson), ”cel mai prost scenariu” (Kelly Marcel), ”cel mai prost cuplu de actori” (Jamie Dornan şi Dakota Johnson) si ”cel mai prost film”. Trofeul pentru aceasta categorie a fost impartit cu pelicula ”Fantastic Four”.

Lungmetrajul “50 Shades of Gray” este, insa, unul dintre filmele care, in anul 2015, a avut un imens succes de box office. Debutul sau pe marile ecrane din America a fost unul fulminant, reusind sa se mentina pe prima pozitie a incasarilor saptamani la rand. Un succes de casa a fost si in Romania.

Decernate cu o zi inaintea Galei Oscarurilor, premiile Zmeura de Aur se acorda celor mai slabe filme si actorilor care au avut o prestatie deloc onoranta. Printre acestia, nu este deloc o surpriza ca, nu o data, s-au aflat nominalizati la Oscar. Anul acesta, “onoarea” le-a revenit lui Eddie Redmayne si lui Sylvester Stallone, scrie hollywoodreporter.com. Redmayne, premiat cu Oscar in 2015 – pentru rolul lui Stephen Hawking din lungmetrajul “The Theory of Everything”/ “Teoria intregului” -, a luat Zmeura de Aur pentru rolul secundar din filmul SF “Jupiter Ascending”. Anul acesta este nominalizat la Oscar pentru rolul din “The Danish Girl”/ “Daneza”.

In ceea ce-l priveste pe Stallone, acesta a primit Zmeura de Aur pentru revenirea in rolul nemuritorului Rocky, rol pentru care, culmea, este nominalizat si la Oscar.

Zmeura de Aur 2016 i-a trecut pe la ureche, anul acesta, si lui Adam Sandler care, nominalizat la mai multe categorii, nu a primit trofeul rusinos pentru niciuna.

Zmeura de Aur 2016 a mai mers la :

Kaley Cuoco – “cea mai proasta actrita in rol secundar” pentru ”Alvin and the Chipmunks4: Road Chip” şi ”The Wedding Ringer”.

Josh Trank – “cel mai prost regizor” pentru” lungmetrajul “Fantastic Four”/ “Fantastic 4”

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!

Foto: OutNow