piele epilat

Rasfatul pielii tale nu este un moft, ci o necesitate. Fiecare anotimp rece isi lasa amprenta asupra pielii, asa ca, pentru a arata impecabil in rochii sau pe plaja, trebuie sa iti impui un ritual de frumusete.

In primul rand, totul incepe cu o detoxifiere a organismului si o hidratare a acestuia. Incepe de la interior, apoi, protejeaza-ti pielea, chiar si atunci când ti se pare ca nu este nevoie. De exemplu, atunci cand te epilezi. Iata cateva secrete ale pielii perfecte:

  1. Epilare blanda

    Epilarea reprezinta o agresiune asupra pielii, indiferent de cat de blanda este aceasta. De aceea, este esential ca pielea sa fie pregatita corespunzator inainte de epilare. Ceara Lycon are o temperatura scazuta de folosire asa ca nu va agresa pielea in profunzime. In plus, ingredientele naturale folosite hranesc pielea si nu irita pielea sensibila. Sistemul in sine – lotiune de curatare, ulei de protectie si apoi ceara, urmate la final de o crema dezinfectanta care, in plus, si hraneste pielea – face ca incidenta cazurilor de foliculita sa scada aproape total, iar durerea resimtita la epilare sa fie minima”, spune Monica Lupu, reprezentant Lycon in Romania. Potrivit acesteia, ceara adusa din Australia mai are o particularitate aparte: poate indeparta si firele mici de par, de 1 milimetru lungime, asa ca nu va mai trebui sa astepti urmatorul epilat purtand pantaloni.

  1. Indeparteaza celulele moarte

Odata pielea epilata, trebuie ingrijita in continuare. Aplica o crema hidratanta in fiecare seara, ingrijeste-ti calcaiele pe care vara le expui si mai mult factorilor poluanti, cum este praful. Pentru a proteja cat mai mult pielea, aplica un scrub o data la cateva zile, si indeparteaza celulele moarte. Pielea a ramane supla. „Lycon ofera o gama de produse de ingrijire si pentru acasa: scrub pe baza de zahar, dar fara ulei, care iti lasa pielea curatata fara sa o incarce, dar si gel de dus si crema impotriva cresterii firelor de par pe sub piele. Astfel, la urmatorul epilat, pielea va fi deja pe jumatate pregatita”, mai explica Monica Lupu.

  1. Hraneste pielea!

Cremele ar trebui aplicate cu sfintenie, chiar si cand ti se pare ca nu se va intampla nimic daca sari o zi. O piele hranita in profunzime este o piele elastica, frumoasa. Bea suficient de multa apa si vei vedea cum stratul de celulita se micsoreaza.