Amo Ferragamo

Miercuri, 28 februarie, in ultima zi a iernii, am celebrat lansarea Amo Ferragamo, un parfum pe cat de indraznet, pe atat de feminin si diafan.

Evenimentul a avut loc la Palatul Bragadiru, o locatie care a pus in evidenta conceptul si stralucirea Amo Ferragamo. Lumina a fost laitmotivul serii. Curcubeul care sparge intunericul si reflexiile elegante ale flaconului Amo au construit decorul. Atmosfera a fost creata prin flori naturale si lumini calde.

Evenimentul a debutat cu un moment de dans, inspirat de zambetele si iubirea de viata a Casei Salvatore Ferragamo. Personajul principal a fost EA, femeia care stie sa se bucure de fiecare moment, care face doar ceea ce ii place si ceea ce o face fericita. EA va alege intotdeauna parfumul care ii flateaza personalitatea- Amo Ferragamo.

Amo Ferragamo

Invitat special a fost CEO-ul Salvatore Ferragamo, Luciano Bertinelli, care a vorbit despre importanta presei si a influncerilor in povestile brandului si a dezvaluit magia din spatele acestei lansari.

Amo Ferragamo

Seara a continuat cu o cina la “lumina curcubeului”, plus multe povesti frumoase si zambete largi. Amo Ferragamo este parfumul care te indeamna sa traiesti momentul, facand exact ceea ce simti. AMO inseamna “Iubesc” in italiana: este declaratia unei tinere autentice care este pregatita sa profite de orice oportunitate pe care lumea i-o ofera. Este o poveste despre orice, dar nu despre dragoste. Protagonista acestei povesti este ea, cu pasiunile ei, stilul de viata si lucrurile pe care le iubeste. Un mix extrem de diafan intre acordurile de Bitter Italian si coacaze negre, notele de iasomie sambac si rubarba, asternute pe o baza senzuala de vanilie. EA iubeste ceea ce face si face doar ceea ce iubeste.