ariel-haine

Te protejeaza, te fac sa te simti confortabil, iti amintesc de cele mai importante momente din viata ta. Vorbesc despre tine, te ajuta sa iesi in evidenta sau, dimpotriva, sa te integrezi in ce grup vrei tu. Ele sunt hainele tale si merita cea mai buna ingrijire. Si cine spune ca nu le poti oferi un Centru de ingrijire chiar la tine acasa?

Ariel 3in1 PODS – cu tehnologie avansata de curatare, iti pastreaza hainele ca noi pentru mai mult timp. Totul cu o singura capsula, chiar la tine acasa!

Tehnologia revolutionara Fiber Science inseamna grija pentru haine!

La fel ca si pielea, hainele au nevoie de ingrijire, in special piesele delicate care necesita extra-atentie. Expertii P&G Fabric Care au imbinat inspiratia si expertiza in produse pentru ingrijirea parului si a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relatia consumatorilor cu hainele lor pentru a crea o tehnologie care a revolutionat categoria de produse pentru ingrijirea tesaturilor: Fiber Science in trei pasi: curatare, indepartarea petelor, stralucire. O singura capsula de Ariel 3in1 PODS este exact ce-ti trebuie ca sa cureti simplu, eficient si cu grija hainele. Deoarece doar Ariel aduce tehnologia avansata de spalare care te ajuta sa ai un centru de ingrijire a hainelor, chiar la tine acasa.

Lenor Super Concentrate – ofera hainelor tale prospetime si parfum pe tot parcursul zilei.

Noua formula Super Concentrate foloseste tehnologia inovatoare FRESHLOCK pentru a-ti oferi o noua experienta senzoriala: prospetime si un parfum mai bogat chiar si dupa 12 ore de purtare. Tehnologia FRESHLOCK inseamna microcapsule de parfum cu un invelis special care permite eliberarea treptata a parfumului. In timpul spalarii, microcapsulele de parfum sunt plasate in fibra hainelor, apoi, in timpul purtarii, la atingere, imbratisare, mangaiere, microcapsulele se sparg si elibereaza parfum proaspat.

Centrul de ingrijire a hainelor Ariel 3in1 PODS in Molecule F Concept Store

Primul centru de ingrijire a hainelor din Romania este powered by Ariel 3in1 PODS si gazduit de Molecule F Concept Store in perioada 23 noiembrie 2015 – 17 ianuarie 2016.

Pentru prima data in Romania, Ariel 3in1 PODS aduce tehnologia avansata de curatare si ingrijire a hainelor, chiar alaturi de haine, in Molecule F Concept Store. Intr-o gama variata de produse care ne compun stilul de viata, de la haine si accesorii, pana la cosmetice si carti, Molecule F Concept Store gazduieste acum si Centrul de ingrijire a hainelor Ariel 3in1 PODS, pentru ca hainele tale sa aiba parte de cea mai buna ingrijire inca de la prima spalare.

Mirela Bucovicean, Molecule F: “Un concept store este un spatiu creativ in care accentul se pune, in principal, pe stilul de viata al fiecaruia dintre noi. Molecule F Concept Store intruneste din orice unghi definitia internationala a unui astfel de spatiu. Prezentand o selectie de branduri 100% romanesti, producatoare de imbracaminte pana la obiecte de decor interior, am considerat potrivita rotunjirea conceptului prin includerea unui centru de ingrijire a hainelor conceput de Ariel. Relatia dintre obiectul vestimentar si purtatorul acestuia este gandita acum de la prezentarea ei intr-un mod creativ si pana la ingrijirea ei in timp cu Ariel 3in1 PODS. “

incepand cu 23 noiembrie, timp de doua luni, fiecare achizitie facuta atat din Concept Store-ul Molecule F Promenada, cat si din magazinul online www.molecule-f.com va veni la pachet cu Ariel 3in1 PODS si Lenor Concentrate, pentru ca cea mai avansata tehnologie de spalare si ingrijire sa fie la indemana oricui! Iar cei mai curiosi dintre voi pot vizita Centrul de ingrijire a hainelor Ariel, gazduit de Molecule F Concept Store, in mall Promenada, etaj 1.

Ariel 3in1 PODS este disponibil pe piata in trei variante: Ariel 3in1 PODS Touch of Lenor Fresh, Ariel 3in1 PODS Color și Ariel 3in1 PODS Mountain Spring.

Lenor Super Concentrate, improspateaza o masina de spalat plina cu doar 25ml, astfel incat, cu o sticla de 1,35l, poti spala de 54 de ori. De asemenea, formula Super Concentrate contine mai putina apa, iar ambalajul contine mai putin plastic, ceea ce inseamna un impact redus asupra mediului.

***

Despre Procter & Gamble

P&G deserveste prin brandurile sale aproximativ 4,8 miliarde de oameni din intreaga lume. Compania detine unul dintre cele mai puternice portofolii de produse de incredere, de calitate si de top, printre care Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Fusion®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Mach3®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Prestobarba®, SK-II®, Tide®, Vicks®, si Whisper®. Comunitatea P&G cuprinde operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Pentru cele mai recente noutati si detalii despre P&G si produsele sale vizitati http://www.pg.com .