nomasvello

Franciza Nomasvello, cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale cu IPL, deschide in 14 septembrie 2017 cel de-al 35-lea sau centru.

Centrul Nomasvello Baia Mare, situat la parterul VIVO!, in vecinatatea Nobila Casa, le ofera clientilor sai servicii premium infrumusetare, la un pret fix si unisex de doar 30 eur pe zona, pe seSPA

dinta. Personalul este specializat dupa un protocol de lucru international, iar echipamentele de lucru sunt proprii si de ultima generatie.

Specialistii Nomasvello ofera servicii unisex de epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata, alaturi de curatarea faciala in profunzime cu tehnologia Proskin. Aceste tratamente sunt solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, ridurile, petele sau urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello detine un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitiva si pe piele bronzata, in conditii de maxima siguranta si eficienta.

Nomasvello a fost infiintat in anul 2007, in Spania si in prezent numara peste 1.200 de centre, regasite in 16 tari de pe 3 continente si mai mult de 1 milion de clienti multumiti. Brandul a intrat pe piata autohtona in anul 2010, deschizand 35 de centre de infrumusetare in doar 7 ani. No+Vello este prezent de 4 ani in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Ingrijire Personala.

Nomasvello Baia Mare isi asteapta clientii cu o campanie atractiva de loializare si cu oferte promotionale cu pana la 50% discount.

Contact:
Adresa: Strada Victoriei Nr. 73, in incinta VIVO! ( vis-a-vis de Nobila Casa ) Baia Mare
Telefon: 0731737001
Email: [email protected]
Program de lucru
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00