Philips PerfectCare Elite Silence!

Bucura-te de mai multa relaxare si mai mult timp pentru tine cu Philips Perfect Care Elite Silence!

Perfect Care Elite Silence, cel mai rapid, mai usor si mai puternic aparat de calcat cu abur din gama statiilor de calcat Philips!

Rezultate perfecte dintr-o singura mișcare

Tehnologia revolutionara Philips T-ionic GLIDE ofera cea mai usoara alunecare a aparatului pe haine.

Philips, producatorul numarul unu in lume pe piata aparatelor de calcat, lanseaza PerfectCare Elite Silence, cel mai usor si mai puternic aparat de calcat cu abur din gama statiilor de calcat Philips.

PerfectCare Elite Silence (modelul GC9642) schimba modul in care iti calci hainele! Vei fi mai relaxata si vei castiga mai mult timp liber pe care sa ti-l petreci cum iti place!

Tehnologia Optimal TEMP, inovatia pe care Philips a lansat-o odata cu gama PerfectCare, asigura o experienta mai usoara, mai rapida si mai sigura in ceea ce priveste calcatul. Acum poti calca de la blugi la matase dintr-o singura miscare, fara ajustari de temperatura. Nu mai este nevoie sa sortezi hainele sau sa pierzi timp asteptand ca temperatura aparatului sa se modifice.

Acum, iti poti calca in deplina siguranta cele mai delicate haine din garderoba si iti ramane timp si pentru tine!

PerfectCare Elite Silence emite mai mult abur de cat orice alta statie de calcat din gama PerfectCare, patrunzand adanc In fibre, eficientizand astfel procesul de calcare. De asemenea, statia este dotata cu talpa T-ionicGLIDE, care ajuta la o alunecare mai usoara a aparatului pe hainele pe care doresti sa le calci. Forma si gaurile de ventilatie sunt proiectate astfel incat sa asigure o distributie egala a aburului, pentru o inlaturare facila a cutelor, ceea ce inseamna ca hainele devin instant mult mai usor de calcat.

Poti calca vertical hainele delicate!

Statia de calcat Philips PerfectCare Elite Silence este proiectata pentru a oferi confort si accesibilitate, respectiv o calcare a hainelor mai usoara si mai placuta. Partea mobila foarte usoara a statiei face calcatul mai rapid si mai confortabil, asigurand in acelasi timp rezultate excelente. In plus, este ideal pentru calcarea verticala – aparatul perfect pentru perdele, jachete sau orice alt tip de haine delicate. Statia Philps PerfectCare Elite Silence promite o experienta noua si lipsita de griji in ceea ce priveste calcatul hainelor.

Modelul Philips PerfectCare Elite Silence este testat si aprobat de institute independente de expertiza textila (DWI, IWTO siWoolmark) pentru performanta sa excelenta.

Cele mai importante caracteristici ale statiei de calcat Philips Perfect Care Elite Silence (modelulGC9642) sunt:

– Talpa T-ionic GLIDE ofera cea mai usoara alunecare pe haine din lume
– Cel mai puternic si mai rapid generator de abur din gama (7.2 bari)
– Cel mai usor fier din lume (0.8 kg)
– Tehnologie silentioasa pentru a reduce zgomotul facut de pompa si abur
– Sistemul anti-calcar Easy de-Calc reduce in mod simplu si eficient acumularea de calcar
– Setare de oprire automata cand produsul nu este folosit timp de 10 minute
– Blocare de siguranta, pentru transport si depozitare in siguranta.

Philips PerfectCare Elite Silence va fi disponibil in magazine incepand cu 1 septembrie 2015. Mai multe detalii despre gama puteti gasi aici: http://www.philips.ro/e/garmentcare/home.html

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care ofera solutii diversificate pentru sanatatea si bunastarea oamenilor, concentrandu-si activitatea in scopul oferirii de produse inovatoare, ce imbunatatesc calitatea vietii in domeniile sanatatii, produselor de lifestyle si solutiilor de iluminat. Avand sediul central In Olanda, Philips a raportat vanzari de 23,3 miliarde Euro in 2013 si aproximativ 115.000 de angajati in peste 100 de tari. Compania este lider pe pietele echipamentelor de ingrijire cardiaca, echipamentelor pentru pacientii in stare critica si aparatura medicala de ingrijire la domiciliu, solutii de iluminat eficiente energetic si aplicatii inovatoare in domeniul iluminatului, precum si pe pietele produselor electrice de barbierit si de ingrijire corporala pentru barbati si a celor de ingrijire a sanatatii bucale.