primul make-up artist oficial Bourjois

Tania Cozma este primul make-up artist oficial Bourjois in Romania. Cu o experienta de peste 4 ani in machiaj si cu un stil feminin si delicat, Tania s-a dovedit a fi o alegere extrem de potrivita pentru brand. Dincolo de atributiile clasice de make-up artist, rolul ei va fi de a evidentia si populariza stilul french chic deja consacrat al brand-ului, aducandu-i un twist personal.

Tania Cozma a reusit sa-si transforme pasiunea in job-ul de zi cu zi, pentru ca si-a dorit intotdeauna sa fie inconjurata de pensule si de produse de make-up.

Scurta carte de vizita

A studiat si a colaborat cu nume importante din industrie si a pus bazele a ceea ce urma sa devina o cariera in adevaratul sens al cuvantului. Totodata, Tania a colaborat cu cele mai populare reviste de beauty si fashion din Romania, cu emisiuni si show-uri televizate, dar si cu influenceri sau design-eri romani.

Tania Cozma este primul make-up artist oficial Bourjois in Romania

„Pot spune ca am gasit cu adevarat modul prin care ma pot exprima si care ma defineste intocmai, iar aici cu siguranta ma refer la meseria mea de make-up artist. Make-up–ul este sursa mea de energie si de inspiratie, care da sens si valoare fiecarei zi din viata mea. Sunt cu adevarat indragostita de ceea ce fac si imi place sa vad frumosul prin culori. Intalnirea mea cu Bourjois si colaborarea mea cu ei inseamna foarte mult pentru mine si sunt extrem de fericita. Ador delicatetea si rafinamentul pe care il exprima Bourjois si care face fiecare femeie sa fie chic in acel stil inconfundabil parizian”, mentioneaza Tania Cozma, make-up artist Bourjois.

primul make-up artist oficial Bourjois

Acum, ca stii cine este primul make-up artist oficial Bourjois in Romania, te poate interesa si: Machiaj de vedeta pe pasi: cum poti realiza machiajul lui Gigi Hadid.

Foto: PR