Office-Shoes

Retailerul de incaltaminte Office Shoes intampina primavara cu o colectie noua. Prima zi din martie vine cu o gama de peste 500 de modele, iar oferta noului sezon se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, de la cei mai mici cumparatori pana la cei mai stilati adulti.

Totodata, colectia va fi completata pe parcursul urmatoarelor saptamani cu modele noi, astfel ca diversitatea produselor va fi din ce in ce mai mare.

Office Shoes a pregatit si cateva serii speciale pentru clientii sai, astfel incat toate preferintele sa fie satisfacute. Clientii interesati de idei de cadouri inspirate pot incepe de la un look glam care va atrage toate privirile, iar aici tenisii Vans Milton pot fi cea mai buna alegere. Totodata, poate fi aleasa incaltamintea Converse pentru spiritul liber de primavara. Odata cu temperaturile mai ridicate, este timpul unor pantofi sport potriviti, iar New Balance 996 este o alegere extraordinara.

Office Shoes tine cont si de preferintele celor mici, astfel ca pentru copii sunt excelenti pantofii sport de la Skechers accesorizati cu beculete multicolore care se aprind la fiecare pas. Micile fashioniste vor fi cucerite de pantofii cu fundite de la acelasi brand. Pentru barbatii care adopta un stil casual/elegant, noii pantofi Timberland sunt indispensabili.

Nu in ultimul rand, cei care vor sa profite de ultimele reduceri, acestea sunt inca disponibile pe site-ul Office Shoes si in magazine. Cuprind colectia de toamna-iarna si pot asigura selectia potrivita de incaltaminte pentru sezonul rece de la finalul anului.

Despre Office Shoes

Office Shoes este un magazin international, prezent in Romania si alte opt tari din Europa si existent in mediul online din 2013. In grila de produse se gasesc peste 25 de branduri comercializate cu preturi variate, care se muleaza pe nevoile intregii familii, existand incaltari pentru femei, barbati si copii.
Cei interesati pot achizitiona produsele Office Shoes atat in mediul online, cat si la magazinele deschise in Bucuresti, Braila, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Ploiesti, Timisoara, Brasov, Targu Mures si Arad.