aparat-slabit

Chirurgia estetica este o ramura a chirurgiei plastice prin care se doreste imbunatatirea aspectului estetic al corpului uman.

Concret, vorbim despre corectarea unor defecte structurale dobandite sau constitutionale si indepartarea semnelor de imbatranire. Utimele progrese din domeniul esteticii corporale au facut posibile alternative neinvazive pentru aceleasi tratamente.

Diferenta dintre o metoda invaziva si una neinvaziva este data de stresul si disconfortul la care este supus pacientul. Spre exemplu, o liposuctie se face doar sub anestezie, fie ea locala, sau generala.
In clinicile aBeauty din Bucuresti, Brasov, Constanta si Galati beneficiezi de mai multe tipuri de tratamente de slabire localizata neinvazive, care reusesc sa elimine depozitele localizate de grasime dupa un numar mic de sedinte. Tehnologiile folosite sunt aprobate si atestate medical atat la nivel european, cat si de catre FDA (Food and Drug Administration).

Compania gigant Syneroneste cea care a revolutionat lumea esteticii prin tehnologia eLos disponibila si clienților aBeauty. Este vorba despre tratamentele de slabire localizata VelaShape III si VelaSmooth Pro.

Aceste doua metode de remodelare corporala combina mai multe tehnologii pentru a asigura rezultate eficiente, cu un grad scazut de efecte adverse. Concret, vorbim despre  actionarea simultana a unei radiofrecvente bipolar fractionata, impreuna cu role mecanice de drenaj limfatic si vacuum pulsat pentru masaj. Atat VelaShape III, cat si VelaSmooth Pro implica un grad scazut de disconfort resimtit de pacient si au si alte beneficii. Pe langa slabirea in centimetri, pielea va capata un aspect imbunatatit, devenind mai ferma, in vreme ce sinteza de colagen si circulatia sanguina vor fi stimulate.

Metoda descrisa mai sus foloseste, pe romaneste, caldura pentru a supune celulele de grasime la soc termic, dar exista si opusul – criolipoliza.

Acest tratament de slabire localizata este altenativa perfecta metodelor invazive ca lipoliza chimica sau liposuctia. Intr-o singura sedinta de criolipoliza se distruge pana la 30% din tesutul adipos. Prin aceasta metoda tesutul este racit pana la o temperatura de minus opt grade Celsius, iar efectele adverse sunt reduse prin intermediul unui aplicator care foloseste vacuum. Desi mare pare din tesutul adipos tintit este distrus inca de la prima sedinta, rezultatele apar incepand cu a doua saptamana dupa efectuarea tratamentului si continua sa se imbunatateasca timp de aproximativ doua luni de zile.

Mai multe detalii despre slabirea localizata prin metode neinvazive poti citi accesand aceasta pagina cu informatii suplimentare.