Grace Couture Cakes

Grace Couture Cakes, singurul atelier de cofetarie couture din Romania, lanseaza o colectie speciala de dulciuri cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Pentru a-ti indulci momentele de sarbatoare, specialistii Grace Couture Cakes au creat noua gama de prajituri Essentials. Cele 10 prajituri individuale pot compune mixul perfect pentru evenimente speciale, pentru clipe de rasfat dulce sau pentru un cadou pretios, oferit celor dragi. Satine, Plaisir, Extase, Pistaches, Noele, Dacqouise, Caramelle, Citron, Chocafe, Blache sunt rezultatul cautarii simplitatii rafinate: prajituri cu arome esentiale, autentice, folosind ingrediente naturale si retete inedite, intr-o prezentare eleganta, dar exuberanta.

In plus, din colectia speciala de Craciun poti darui o cutie speciala de macarons, biscuiti sau cupcakes, toate personalizate in spiritul sarbatorilor de iarna. O surpriza frumoasa si o experienta speciala, fie ca este vorba de un cadou sau de masa la care i-ai strans pe toti cei dragi, poate fi si unul din torturile din colectia Signature cu decor de poveste.

Ofera-le celor din jur momente de bucurie, cu dulciuri in care veti regasi gusturile, aromele si texturile preferate, combinate ideal de specialistii atelierului. Dulciurile Grace Couture Cakes se lucreaza doar la comanda. Atelierul foloseste doar ingrediente naturale, de calitate superioara, fara conservanti si aditivi.

Despre Grace Couture Cakes

Lansat in 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier couture de cofetarie din Bucuresti, dand forma celor mai rafinate dulciuri (torturi, cupcakes, macarons, prajituri sau candy bar-uri), pentru a celebra momentele speciale si povestile de iubire din viata fiecaruia dintre noi. In portofoliul Grace Couture Cakes se regasesc torturi, prajituri individuale, dulciuri pentru candybar, macarons, pentru orice eveniment privat sau corporate.