Nina Ricci

In luna martie, Nina Ricci adauga o noua ruta la calatoria L’Extase inceputa in 2015 si creeaza ROSE EXTASE.

Precum o apropiere intima ce provoaca dependenta, acesta este un parfum care imbratiseaza visele carnale ale femeilor. Rose Extase este o creatie „fusion”: fiorul tulburator al unui trandafir se alatura magnetismului pielii si batailor inimii a doua entitati, la punctul lor intim de intalnire.

Noul Eau de Toilette Sensuelle este un voal luminos antrenat de vibratii de trandafir ce traseaza o calatorie magnetica: o senzualitate catifelata, infloritoare pe piele care tremura sub respiratia petalei si se fixeaza adanc in lumina.

FEMINITATE VIBRANTA

Laetitia Casta formeaza un duo luminos impreuna cu Nina Ricci. Goliciunea frumusetii ei intrupeaza Rose Extase. Ea ii ofera parfumului din senzualitatea ei, un amestec de indrazneala si candoare, gratia ei voluptoasa fiind inspirata de cea a trandafirilor; urma ei magnetica, fara artificii, prezenta ei incantatoare, unde privirea se pierde.

DUO VIBRANT

Pentru creatorul sau, maestrul parfumier Francis Kurkdjian in colaborare cu Maïa Lernout, “Rose Extase reprezinta un trandafir inflorit, vibrant, accentuat de senzualitatea moscului.” Rose Extase se uneste intr-un duo.Acest parfum initiaza un contact fizic intre un trandafir complet inflorit si o multitudine de petale somptuos parfumate; cu o aroma spumoasa de zmeura si un vartej pudrat de mosc vanilat, infasurat intr-o spirala seducatoare a lemnului alb cu o nuanta de chihlimbar. Obraz langa obraz, aceste arome creeaza o apa de toaleta senzuala, vibranta si dorita.

ADORAREA TRANDAFIRULUI

Mentinand spiritul sic, parizian al casei Nina Ricci, sticla Rose Extase este inspirata dintr-un clutch Couture, accesoriu emblematic al casei. Roz-ul lacuit in intregime, perfect neted, evoca deplinatatea dupa socul extazului. In cazul sau, petale de trandafir devin suprapuse. Fiecare dintre ele, in mod transparent, formand o promisiune parfumata.