Dieta Tisanoreica

Gianluca Mech, mostenitorul unei idei si al unei afaceri care a schimbat stiluri de viata punand, mai presus de toate, plantele si puterea lor vindecatoare, a venit la Bucuresti pentru a lansa Dieta Tisanoreica si linia de produse care te ajuta sa slabesti si sa te mentii sanatos.

O dieta cu care au slabit vedete precum Britney Spears, Katie Holmes sau Alexandra Dinu, Dieta Tisanoreica introduce in alimentatie mixuri din plante, dar si alimente create dupa retete ale familiei Mech, produse menite sa imbunatateasca metabolismul si sa accelereze slabirea, fara insa a frustra consumatorul, asa cum se intampla deseori cand vorbim de un regim de nutritie.

Familia Mech, al carui mostenitor este Gianluca Mech, a creat Decottopia, un concept care reuneste peste zece combinatii de plante, in mixuri fara alcool, fara zahar si fara conservanti.

Aceste mixuri, care se gasesc in farmacii din intreaga lume, iar acum si in Romania, fac parte dintr-un regim de viata sanatoasa, alaturi de alimente speciale (de la paste, la gustari de tip biscuiti, grisine, dar si bauturi), create dupa retetele nutritionistilor italieni si vandute sub numele brandului Gianluca Mech, si de alimente din meniul zilnic obisnuit.

In prezent, Decottopia, esenta businessului Gianluca Mech Spa, este cea care a trasat principiile tuturor proiectelor dezvoltate de compania italiana, inclusiv pe cele ale dietei Tisanoreica, o dieta creata chiar de Gianluca Mech.
Daca este adevarat ca suntem ceea ce mancam – adica tot ceea ce introducem in corpul nostru devine parte din noi –, atunci nu doar a se hrani, dar si a se trata devine o provocare indrazneata si o mare responsabilitate. Dintotdeauna au existat medicamente ale caror principii active provin de la plante. Decottopia este o metoda de prelucrare si transformare a plantelor medicinale intr-un preparat lichid cu traditie seculara. Preparatele obtinute prin decoctie sunt produse cu valente clare de tip sanatos si au ca obiectiv imbunatatirea sanatatii si adoptarea unui stil de nutritie echilibrat”, a declarat Gianluca Mech, prezent la Bucuresti pentru a-si lansa in Romania linia de produse.

Produsele din gama Decottopia sunt recomandate pentru: slabit, stimularea metabolismului, imbunatatirea circulatiei periferice, relaxare si recapatarea somnului, o mai buna functionare a aparatului respirator, stimularea fertilitatii.

Unele dintre produsele care se gasesc in Romania sunt:
Depurativo Antartico x 500mL, Decottopia, depurativ pe baza de plante – pret: 89 lei
Ven-Mech x 500mL, Decottopia, produs natural pentru stimularea circulatiei periferice – pret: 89 lei
Slim-Kombu x 500ml , Decottopia, produs natural pentru arderea grasimilor – pret: 89 lei
Bautura cu gust de cacao, Dieta Tisanoreica – pret: 75 lei
Paste Penne fara gluten, Tisanoreica Style – pret: 69 lei
T-Biscuit cu vanilie, Tisanoreica Style – pret: 25 lei
T-Smart baton cu cacao si alune, Tisanoreica Style – pret: 25 lei

Despre Familia Mech
Compania care si-a propus sa schimbe stilul de viata al oamenilor punand in prim-plan extractele din plante s-a nascut oficial in 1911, dar datele despre retetele secrete detinute de specialistii botanisti din vechea familie sunt mult mai vechi. Initial, secretele mixurilor vegetale care stau astazi la baza fundamentala a businessului italian au apartinut unor protestanti din zona Piemonte. Mai tarziu, acestia au fost asimilati de comunitatea locala de catolici, iar retetele au ajuns la familia Mech.

Fiindca mixurile din plante Decottopia si-au dovedit, in timp, succesul, ele au devenit elementul principal al Dietei Tisanoreica, ce castiga din ce in ce mai multi adepti la nivel international. In prezent, compania are pe piata atat mixurile Decottopia, cat si numeroase alimente si produse dermato-cosmetice.