dressbox

DRESSBOX, serviciu de inchiriat rochii si accesorii, organizeaza pe 1 iulie evenimentul Designer Sale Party, singurul si cel mai mare eveniment de reduceri de peste an al companiei.

Acesta se va desfasura la showroom-ul DRESSBOX intre orele 14 – 21, cand vor fi puse in vanzare peste 200 de rochii si accesorii. Reducerile aplicate vor fi de pana la 90%, in valoare totala de 800.000 de lei fata de preturile practicate de magazine.

Ne dorim sa imbinam shoppingul cu distractia, astfel incat experienta clientelor noastre sa fie una deosebita. Ne bucuram ca am reusit in acesti ani de activitate sa aducem la preturi accesibile tinute de la designeri celebri si ca am facut petrecerile mai frumoase clientelor noastre. Eleganta da o stare de bine inconfundabila si scopul nostru e sa asiguram cele mai frumoase experiente. Evenimentul este construit in jurul conversatiilor placute despre ultimele tendinte in moda, muzica, ciocnit de pahare cu prosecco si, de ce nu, planuri de vacanta“, spune Daniel Penciuc, fondator DRESSBOX.

Designer Sale Party este cel mai mare eveniment pe care DRESSBOX il organizeaza de la deschiderea magazinului si are scopul de a spori accesul persoanelor interesate la colectii deosebite si la rochii extrem de elegante. Experienta de shopping va fi una inedita, pentru ca include pe langa posibilitatea de achizitie a pieselor vestimentare si momente relaxante si socializare.

Stilistii echipei DRESSBOX vor fi pe tot parcursul zilei la dispozitia clientelor si le vor veni in ajutor cu sfaturi de stil, personalizate in functie de dorintele fiecareia. De asemenea, pentru participantii la eveniment sunt pregatite si o serie de surprize.

Reducerile vor fi disponibile sambata si online, pe site-ul dressbox.ro, in limita stocului disponibil. Piesele vestimentare care vor fi puse in vanzare apartin unor creatori de moda renumiti si cu siguranta orice femeie si le doreste in garderoba personala. Printre designerii care semneaza rochiile se numara: Dolce & Gabbana, Versace, Roberto Cavalli, Blumarine, Prada, Lanvin, Badgley Mischka sau Balenciaga.

Despre DRESSBOX

DRESSBOX este un serviciu de inchiriat rochii si accesorii, care a debutat oficial pe piata din Romania in urma cu 3 ani. In prezent, portofoliul cuprinde peste 1.500 de rochii, pantofi si bijuterii autentice de la peste 100 de designeri de top.

DRESSBOX a pornit de la un scop practic: costul redus pentru o tinuta de inalta calitate. Preturile sunt cu pana la 90% mai mici decat in magazine si se gasesc disponibile creatiile unor dsigneri precum Valentino, Oscar de la Renta, Alexander McQueen, Saint Laurent, Dolce & Gabbana sau Vivienne Westwood. Odata cu costul redus, DRESSBOX isi ajuta clientele si sa economiseasca timp. Prin intermediul platformei dressbox.ro, acestea isi pot alege rapid o tinuta completa pentru evenimentele la care participa.

DRESSBOX se adreseaza celor care vor sa experimenteze branduri si stiluri noi si care pretuiesc eleganta, fara a investi o avere in haine. DRESSBOX este si pe Facebook.