Valea Verde

Turistii iubitori de natura si de arta culinara locala reinterpretata intr-un stil gourmet, insotita de vinuri excelente, sunt invitati vara aceasta la o serie de weekenduri de exceptie la Valea Verde Retreat, din satul Cund, Transilvania.

Pe 11 – 13 august 2017, Valea Verde Retreat gazduiește Weekendul Gourmet intr-un cadru natural ideal pentru relaxare. Evenimentele culinare sunt create de Jonas Schäfer, chef-ul de la Valea Verde Retreat, si moderate de Ronald Birr, somelier international cu peste 30 de ani experienta in evenimente culinare din Germania, Beijing, Los Angeles sau Sidney.

Participantii se vor delecta cu peste 30 de preparate culinare diferite, ce ii vor incanta si inspira de-a lungul celor două zile. Pe langa meniurile atent selectionate, oaspetii se vor bucura si de workshop-uri despre mancare si vin, intr-un cadru special, din inima Transilvaniei rurale.

Valea Verde Retreat este una dintre destinatiile culinare de top din Romania, castigatoare, in mai 2017, a premiului Top Hotel pentru cea mai buna pensiune a anului. Locul incantator din inima Transilvaniei, situat intr-o vale romantica, nu foarte departe de orasul medieval Sighisoara, este perfect pentru weekenduri in natura si activitati in aer liber, escapade romantice si vacante cu familia.

Resortul este detinut si administrat de Jonas & Ulrike Schäfer. Cei doi sunt gazde desavarsite, specialisti in crearea unei atmosfere relaxante si primitoare, care, completata de pasiunea pentru mancare buna si vinuri de calitate, au facut ca Valea Verde Retreat sa devina una din cele mai cautate destinatii din Transilvania in ultimii 10 ani.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina evenimentelor: www.discover-transilvania.com