Stim ca il astepti cu nerabdare, insa din motive operationale, Constanta Fitness Festival se va desfasura cu o saptamana mai tarziu. Am schimbat doar data, iar lista de invitati speciali este si mai interesanta, asa ca sambata, pe 15 iulie, pregateste-te pentru cel mai tare fitness show in aer liber!

Constanta Fitness Festival, aflat la prima editie, te asteapta cu o zi plina de miscare, distractie si energie fara limite!

Vino pe faleza cazinoului din Constanta sa te bucuri de o zi intreaga de energie, distractie si miscare continua! De dimineata pana seara, ai de unde alege: cele mai noi concepte de group fitness, cel mai lung maraton de cycling in aer liber, antrenamente tip circuit care iti vor testa forta si rezistenta, dar si cele mai distractive sesiuni de training in pereche!

Te vor intampina cei mai cool instructori ai momentului si antrenori invitati special din Bucuresti si Cluj, pentru a-ti oferi cea mai complexa experienta de fitness pe care ai trait-o vreodata!

Pe tot parcursul zilei, intre sesiuni de antrenamente, se vor desfasura tombole si concursuri cu premii-surpriza. Fii pe faza si ai sansa sa pleci acasa cu o multime de premii oferite de Hervis Sports, Toyota, Banca Romaneasca, Zuzu si H2O.

Iar daca te numeri printre norocosi, la finalul zilei, Pegas te trimite acasa cu o bicicleta, pe care o poti castiga prin tragere la sorti!

Pentru a participa la tombola, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la fata locului si sa participi la cel putin o clasa de aerobic sau cycling. Consulta programul de festival si vino sa vezi cat de simplu si distractiv este sa faci miscare!

SCENA DE GROUP FITNESS (SCENA MARE)
09:00-09:55 YOGA, cu Daniela Petrescu, Roxana Spanache si Peter Ambjörn
10:00-10:40 DANCE cu Roxana Nuc si Cristina Neacsu
10:45-11:25 FUN-ctional cu Paul Herinean, Claudia Gugu, Paul Gaman si Adriana Moiseiu
11:30-12:15 ZUMBA Team cu Starlin Belen si Cristina Mustatea
12:20-13:00 MOVE ON Challenge
Body Combat, cu Paul Herinean si Adriana Moiseiu
Dance, cu Roxana Nucu si Cristina Neacsu
Partner Challenge, cu Paul Herinean si Adriana Moiseiu
Lucian Guzu si Claudia Gugu

Pentru clasele de aerobic, intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Locurile se ocupa in ordinea sosirii participantilor.

*Rezervarile pentru Move On Competition se fac printr-un e-mail la: [email protected], in care sa mentionezi, numele, prenumele, adresa de email si numarul de telefon la care poti fi contactat/a/. Rezervarea ta este valida atunci cand primesti un e-mail de confirmare.

SCENA DE SCHWINN CYCLING
Clasa A: 12:00 | From Low to High cu Rubens Schweitzer
Clasa A: 13:00 | HEE cu Alexandru Mureșanu
Clasa B: 14:00 | Fartlek cu Filip Grigorescu
Clasa B: 15:00 | HILL cu Horatiu Dumitrescu
Clasa C: 16:00 | Fartlek cu Cristina Mustatea
Clasa C: 17:00 | Final Countdown cu Rubens Schweitzer, Alexandru Muresanu, Horatiu Dumitrescu si Filip Grigorescu.

Banca Romaneasca rasplateste cel mai intens antrenament la Constanta Fitness Festival! Astfel, doi dintre cei mai activi si mai curajosi participanti care se inscriu la toate clasele de la maratonul de cycling au sansa sa castige, prin tragere la sorți, cate un echipament complet de cycling (unul de femei si unul de barbati).
Rezervarile pentru maratonul de cycling se fac aici, incepand de marti, 4 iulie, ora 09:30.


Pentru a-ti rezerva locul, trebuie sa mentionezi numele, prenumele, adresa de email, numarul de telefon si clasa la care vrei sa participi.
Poti opta pentru urmatoarele variante de rezervare:
A+B+C (full marathon) – 25 de locuri disponibile
A sau B sau C – locurile se rezerva in ordinea sosirii solicitarilor.
Rezervarea ta este valida atunci cand primesti un e-mail in care ti se confirma optiunea aleasa. Atentie! Daca vei face rezervare pentru mai multe optiuni (de exemplu: A+B+C si A sau B sau C), doar prima optiune va fi luata in considerare si validata, iar celelalte vor fi anulate. Rezervarile vor fi inchise atunci cand toate locurile vor fi ocupate.

ZONA DE ANTRENAMENT FUNCTIONAL
10:00-10:40 Army Bootcamp Challenge (sesiunea I), cu Florin Ionescu si Alexandru Nicolae;
11:00-11:40 Army Bootcamp Challenge (sesiunea a II-a), cu Florin Ionescu si Diana Simineanu.

La finalul competitiei, primii 6 castigatori (3 femei si 3 barbati) vor primi premii oferite de Hervis Sports.
Inscrierile pentru Army Bootcamp Challenge se fac incepand cu data de 4 iulie, printr-un email trimis la [email protected], in care sa mentionezi, numele, prenumele, adresa de email, numarul de telefon si sesiunea de antrenament la care vrei sa participi (I sau II). Rezervarea ta este valida atunci cand primesti un e-mail in care ti se confirma optiunea aleasa.
De asemenea, inscrierile se vor face si la fata locului. Locurile se vor rezerva in ordinea sosirii solicitarilor.

EXTRA ACTIVITATI:
Zona de evaluari corporale cu Tanita Body Analyzer;
Zona de relaxare H2O;
Stand Up Paddle.

Fii pe faza! Vom reveni cu detalii suplimentare si informatii legate de rezervari in zilele urmatoare,
Asa ca urmareste-ne pe pagina de facebook https://www.facebook.com/worldclass.romania/?fref=ts sau intra pe site-ul nostru http://www.worldclass.ro/