cosmobeauty

Anul aceasta se implinesc 10 ani de cand, in fiecare primavara, peste 8.000 de pasionati si specialisti de beauty isi dau intalnire la cea mai importanta expozitie de estetica aplicata.

Cosmobeauty este un eveniment de referinta in industria infrumusetarii, adunand in portofoliu mai mult de 1.500 de branduri, zeci de master classes, sute de seminarii si workshop-uri. Editia aniversara va fi una cu totul si cu totul speciala, desfasurandu-se pe parcursul a 4 zile, in perioada 8-11 martie, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms.

Un adevarat spectacol al frumusetii, unde sunt asteptati mii de pasionati si specialisti din domeniul beauty. Brandurile expozante s-au pregatit cu momente speciale si demonstratii, discount-uri la produse si numeroase surprize. Expozitia se desfasoara concomitent, in 5 sali cu tematica: cosmetica-makeup-remodelare corporala, hairstyling-frizerie-barbering, nails iar demonstratiile si prezentarile de tendinte si produse au loc in fiecare zi, de la 10.00-18.00.

Pe lista trainerilor si speakerilor se afla nume importante precum: Mirela Vescan, George Soare, Maria Pauna, Iuliana Sandu, Marie Luise Wilz-Melgaard, Patrick Maldinger, Radu Pitulea, Ciprian Ungureanu, s.a.

Fondatorul Cosmobeauty, Isabela Vasile, owner Rouge Media, declara ca “Anul acesta am pregatit numeroase surprize pentru vizitatori si o tombola de neratat cu premii in valoare de 1.300 de euro. Cred ca toate femeile care iubesc produsele de infrumusetare isi vor gasi cadourile potrivite la expozitia noastra, avand in vedere ca prima zi de expozitie este chiar pe 8 martie.

Cosmobeauty gazduieste si evenimente speciale precum Zilele Frumusetii – un maraton de seminarii si workshopuri gratuite, dar si cea mai mare competitie de unghii din Romania, cu renume international, Nailpro.

Cele 4 zile de frumusete se vor incheia cu GALA COSMOBEAUTY, unde cei mai buni dintre cei buni vor fi premiati pentru cariera si aportul deosebit adus industriei de infrumusetare. In premiera, publicul are sansa sa voteze Personalitatea Anului, unde printre nominalizati se afla: Alexandru Abagiu, Cristina Grama, George Soare, Sinziana Iaru, Sorin Stratulat, Tatiana Litvinov si alte personalitati marcante din domeniu.

Va asteptam sa celebram impreuna Pasiunea pentru Frumos. Detalii pe www.cosmobeauty.ro