Florariamobila

Florariamobila.ro – florarie online vine in ajutorul celor care isi doresc sa satisfaca cele mai exigente gusturi cu aranjamente florale potrivite atat pentru un cadou sofisticat, protocolar, cat si pentru unul prin care doresti sa transmiti inainte de orice caldura, jovialitate.

Pentru ca simplitatea este unul dintre cele mai sofisticate lucruri, alege sa le transmiti partenerilor de afaceri (colegi, superiori, angajati) gandurile tale sincere pentru acest anotimp al revenirii la viata. Colectia pentru cadourile corporate poate curpinde un singur tip de floare, trandafir criogenat intr-o cupola de sticla sau o zambila asezata in vase de sticla de diverse forme si dimensiuni, in functie de preferinta, dar si aranjamente mai complexe cu mixuri inedite de flori de sezon.

Goana dupa martisoare ia sfarsit pe FlorariaMobila.ro, care te asteapta la un click distanta ca sa te ajute sa marchezi inceputul primaverii, printr-un gest simbolic. Pentru ca stim cat este de greu sa alegi florile potrivite intr-un context de business, ne-am gandit sa lansam aceasta colectie pentru toti cei care isi doresc sa ofere un cadou memorabil, simplu si rafinat” – Titel Botogan (Owner, https://www.florariamobila.ro/).

Pretul aranjamentelor florale porneste de la 25 de lei si se pot personaliza in functie de preferintele privire la compozitia florala, cromatica si buget. Oferta este valabila pentru comenzi de minim 150 lei, cu livrare in Bucuresti si zonele limitrofe. Transportul este gratuit la prima locatie, restul locatiilor fiind ofertate separat. Practic, daca intreaga comanda va fi livrata la o unica adresa, livrarea va fi oferita gratuit. Pentru livrari personalizate pentru mai multe adrese, costurile vor fi discutate separat.

Cu o experienta de 5 ani pe piata din Romania, Florariamobila.ro https://www.florariamobila.ro/ este furnizorul ideal de aranjamente florale cu livrare rapida. Fiecare comanda este reconfirmata prin trimiterea fotografiei exact cu produsul livrat.

Alege sa oferi un martisor cu ajutorul https://www.florariamobila.ro/8martie!