Balsam Spray

Pe timpul verii e recomandat sa ne racorim cu multe lichide, fructe si legume, pentru a avea un corp hidratat si a face fata cu usurinta temperaturilor ridicate. De multe ori uitam, insa, ca si parul nostru are nevoie de o ingrijire extra pentru a-l mentine sanatos si hidratat in zilele lungi sub soare.

Pentru a te bucura de vara din plin, ai grija de parul tau cu noul Balsam Spray NIVEA Hairmilk 7+ Beneficii, tratamentul complet pentru parul uscat si degradat care fortifica in profunzime fiecare fir, fara sa-l incarce, oferind suplete si stralucire. De ce 7+ Beneficii? Pentru ca:

1. Hidrateaza
2. Ingrijeste in profunzime
3. Fortifica
4. Descurca parul instant
5. Ofera protectie termica
6. Confera volum
7. Confera stralucire
+ Regenereaza parul fara a-l incarca

Balsamul poate fi pulverizat pe parul uscat, atunci cand simti ca are nevoie de hidratare, sau pe parul ud, inainte de coafare, fara sa-l clatesti. Inca de la prima utilizare, vei observa ca suvitele devin moi, catifelate si se descurca usor fara sa le agresezi cu peria.

Noul Balsam Spray Hairmilk 7+ Beneficii face parte din gama Hairmilk, primele sampoane si balsamuri NIVEA cu proteine naturale din lapte, create pentru parul uscat si deteriorat. Fiind un ingredient natural, laptele contine grasimi minerale, vitamine si proteine care sunt benefice parului, reusind sa il hidrateze intens, sa-i ofere sanatatea si frumusetea dorita.

Balsamurile Spray Hairmilk 7+ Beneficii au fost concepute pentru a oferi ingrijire personalizata, in functie de grosimea firului de par, fiind disponbile in doua variante: pentru fir normal si subtire. Au un recipient usor de folosit si transportat oriunde ai nevoie.

Alege Balsamul Spray Hairmilk 7+ Beneficii potrivit tipului tau de par si incearca o noua experienta. Bucura-te de soare fara griji, parul tau va straluci in timp ce vei savura fiecare moment al verii.

Pret maxim recomandat Balsam Spray Hairmilk 7+ Beneficii: 19.50 Lei, 200 ml

Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea Fetei si Ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.