pandora

Prin COLECTIA DE VALENTINE’S DAY 2016, PANDORA ofera reprezentari ale sentimentelor romantice, creand noi bijuterii din materiale veritabile, finisate manual, care celebreaza iubirea dintre doi indragostiti.

Think pink. De la costume in nuante curajoase de roz fondant si tonuri subtile de inspiratie retro la culori trandafirii denumite „noile culori neutre”, colectiile sezonului sunt marcate de culoarea dragostei. Alege bijuterii vibrante, decorate cu inimi si inspirate din expresiile colorate si minimaliste ale pop art-ului, asorteaza talismane vesele cu inele suprapuse si creeaza-ti propriul stil.

Arta iubirii. A sarbatori dragostea este un lucru minunat, iar noile bijuterii PANDORA, inspirate din modele cu inima, simbolizeaza emotiile si sentimentele dragi. Realizate din argint 925, email lucios, sticla delicata si pietre sclipitoare, aceste piese romantice iti permit sa-ti exprimi sentimentele prin talismanele purtate pe bratara PANDORA.

Noroc in dragoste. Forta de transformare a inimii este reprezentata in noua seria Petale de Iubire de la PANDORA. Inspirate de frunzele in forma de inima ale violetei, bijuteriile din argint 925 si zirconiu cubic infatiseaza un farmec grafic, iar abordarea minimalista pastreaza atentia pe inaltul nivel de mestesug al bijutierilor de la PANDORA.

Lasa iubirea sa straluceasca. Dragostea necesita eforturi suplimentare cand e vorba despre bijuterii. Noul talisman Inimi de Aur, cu decoratiuni in forma de inima ornamentate cu pietre sclipitoare si inimi decupate, reprezinta promisiunea dragostei. Acest talisman elegant, finisat manual din aur galben stralucitor, simbolizeaza iubirea dintre tine si cel drag.

DESPRE PANDORA

Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 80 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 9.800 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.300 de magazine-concept.

Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.