Longchamp

Renumita casa de moda frantuzeasca Longchamp a inaugurat primul sau magazin in Romania. Magazinul este situat in Baneasa Shopping City, cel mai exclusivist centru comercial din Bucuresti.

Cu o suprafata de 80 mp, noul magazin pune la dispozitia consumatorilor piese exceptionale din colectiile sezoniere, precum si modelele iconice. Calitatea materialelor si atentia la detalii reflecta traditia brandului Longchamp. Noul magazin este destinatia ideala de shopping pentru genti si accesorii.

Deschiderea primului magazin Longchamp in Baneasa Shopping City este in linie cu strategia globala a brandului de a avea locatii in cele mai atractive si luxoase zone de shopping.

Longchamp a sarbatorit deschiderea primului magazin printr-o petrecere cu aproape 100 de invitati. Evenimentul a fost gazduit de Stephane Beraud, directorul international Longchamp si Wassila Taher, cea care detine franciza Longchamp in Romania. Celebritati, jurnalisti, bloggeri si oameni de afaceri au fost invitati sa descopere universul Longchamp din Baneasa shopping City.

Printre celebritatile prezente la eveniment s-au numarat Andreea Berecleanu, Anca Serea, Ileana Badiu, Carmen Negoita, Diana Bart, Eli Roman, Ela Craciun, Ana Morodan, Janina Nectara, Letitia Pescariu, Excelenta Sa François Saint-Paul Ambasadorul Frantei in Romania si multi altii.

Wassila Taher, Longchamp Romania “Romania devine o piata tot mai importanta pentru bunurile de lux, o piata cu un segment de consumatori care apreciaza stilul clasic frantuzesc, spiritul creativ si eleganta naturala. Deschiderea primului magazin Longchamp in Romania a fost o mare dorinta de-a noastra si suntem incantati ca toate eforturile depuse au contribuit la realizarea ei. Suntem convinsi ca odata cu deschiderea acestui magazin, imaginea brandului Longchamp va fi mult mai pregnanta si in Romania.

Casa de moda frantuzeasca Longchamp a fost fondata la Paris in 1948 de catre Jean Cassegrain, fiind detinuta si condusa in continuare de familia Cassegrain. Gentile si accesoriile sunt recunoscute la nivel international pentru calitatea lor, iar linia de produse se extinde si pe partea de incaltaminte si colectii de haine. Longchamp este un brand international care si-a pastrat actualitatea si energia de-a lungul timpului. Intruchipeaza flerul frantuzesc, prospetimea si creativitatea, dar si stilul de viata al femeilor si barbatilor din intreaga lume care se bucura de o doza de lux in fiecare zi. Campaniile de promovare sunt mereu proaspete si actuale, iar colaborarile cu artisti subliniaza spiritul contemporan si uneori jucaus al brandului Longchamp care are mai mult de 300 de magazine in intreaga lume.