promenada

In perioada 10 februarie – 8 martie, momentul anului dedicat iubirii, femeilor si mai ales bucuriilor mici pastrate intotdeauna in esente tari, Mall Promenada lanseaza Campania de inceput de primavara LOVE Spring si pregateste o surpriza tuturor celor care isi fac cumparaturile de sezon din centrul comercial din Floreasca City.

Zilnic intre orele 10:00-22:00 pe tot nivelul -1 se desfasoara Targul LOVE Spring unde 26 de expozanti au pregatit special pentru acest moment al anului o multime de obiecte hand made mestesugarite cu mult dichis si dragoste cum ar fi cosmetice organice, bijuterii din aur şi argint lucrate manual, obiecte vestimentare, accesorii pentru locuinta, dulciuri si prajituri de casa, martisoare si multe alte surprize frumoase.

Iar in perioada 11 februarie – 29 februarie, sarbatorim dragostea printr-un super concurs, cu premii de care va veti indragosti pe loc.

In zona Info Point din Mall Promenada se desfasoara proiectul centrului comercial #FoundMyLOVE ce pune accent pe viralizarea dragostei pe retelele de socializare. Si nu vorbim doar de dragostea pentu EL sau EA ci pentru orice lucru, magazin, brand sau serviciu de care v-ati indragostit in Mall Promenada.

CE TREBUIE SA FACI?

Pasul 1: Vino in Promenada si descopera butaforia #FoundMyLOVE
Pasul 2: Fa-ti o poza insipirata impreuna cu perechea ta, colegul de birou sau un lucru pe care il iubesti – elibereaza-ti imaginatia pentru ca premiem DOAR CELE MAI INSPIRATE ȘI CREATIVE POZE.
Pasul 3: Declara-ti dragostea pe Instagram! Posteaza fotografia creativa pe Instagram cu un mesaj care sa contina hashtag-ul #FoundMyLOVE si #teilordiamond cu check in in Promenada si poti castiga un inel cu diamat de la Bijuteria Teilor, un voucher de 1.000 Lei pentru cumpărături în magazinul Douglas, sau un set de parfumuri KENZO pentru el si ea.

Castigatorii vor fi anuntati pe 1 martie pe contul oficial de Facebook si Instagram Promeanda.
Cei trei castigatori vor fi alesi prin jurizare care va premia cele mai inspirate si creative poze. Toate imaginile care intra in concurs vor fi publicate si in sectiunea din site –  #FoundMyLove.

Despre Mall Promenada

Mall Promenada reinventeaza experienta cumparaturilor si a divertismentului, adresandu-se unui public cu un stil de viata contemporan, aflat in continua cautare de surse de inspiratie si de creativitate. Centrul comercial este situat in Calea Floreasca 246B, in imediata vecinatate a statiei de metrou Aurel Vlaicu. Dupa numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper in viata urbana a orasului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumina, mult alb si accente de culoare, un mix de chiriasi care satisface asteptarile unui public tot mai exigent, dar si prin terasa verde, inspirata de gradinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurandu-se vara de proiectii de film, spectacole de teatru sau concerte si de un patinoar in aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, Mall Promenada a intrat in portofoliul fondului de investitii sud-african NEPI (New Europe Property Investments).