Miercuri, 26 aprilie 2017, a avut loc ceremonia de acordare a calitatii de furnizor al Casei Regale a Romaniei brandului de bijuterii Malvensky.

Miercuri, 26 aprilie 2017, a avut loc ceremonia de acordare a calitatii de furnizor al Casei Regale a Romaniei brandului de bijuterii Malvensky.

Evenimentul s-a desfasurat la Palatul Elisabeta in prezenta Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei, care a inmanat aceasta inalta distinctie Malvinei Cservenschi, fondator si designer Malvensky .

Dana Maria Andrei si Malvina Cservenschi

“Astazi, 26 aprilie, Malvensky a oficializat, prin ingaduinta Majestatii Sale Regelui Mihai, onoarea de a crea bijuterii atat pentru reprezentantii Familiei Regale a Romaniei cat si pentru alte Familii Regale, prin prezenta Principesei Moștenitoare si a Principelui Radu la diferite evenimente regale in intreaga lume. Deja am avut bucuria sa creem pentru Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei cat si pentru alte Familii Regale europene. Iar viitorul suna de-a dreptul stralucitor.” a declarat Malvina Cservenschi la finalul ceremoniei de investire.

Misiunea Malvensky este sa traduca simboluri, traditii si emotii in aur si pietre pretioase. “Obiectivul meu a fost si ramane sa creez bijuterii cu insemnatate si mesaj. Calitatea de furnizor al Casei Regale vine in perfecta armonie cu misiunea noastra. Istoria Malvensky prinde astfel noi valente cu prestanta regala, granite indepartate si binemeritata postura a excelentei.” a mai declarat Malvina Cservenschi in cadrul ceremoniei.

Calitatea de furnizor al Casei Regale se ofera pe o perioada de 3 ani cu posibilitatea de prelungire.

Titulaturi:

Alteta sa Regala, Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei
Malvina Cservenschi, Fondator & Designer Malvensky
Dana Maria Andrei, Business couch & Consultant

Foto: PR