Colectia Meli Melo de primavara-vara 2017 La Passion.

In luna martie Meli Melo a lansat Colectia de Primavara-Vara 2017 “La Passion” ce se remarca printr-o explozie de culoare. Selectia de accesorii dezvaluita de indragitul brand contine bijuterii, genti si incaltaminte.

“La Passion” vorbeste despre pasiune si feminitate, iar cuvintele cheie ale colectiei sunt reinterpretate inedit cu ajutorul pieselor statement din gama de bijuterii si accesorii. Bijuteriile sunt create special pentru femeia pasionala si independenta careia nu ii este teama sa-si arate personalitatea. Colectia cuprinde o gama larga de produse: cercei supradimensionati cu ciucuri si elemente metalice, bratari in culori pastel, coliere formate din siraguri de lanturi lungi dar si la baza gatului, genti plic in culori indraznete cu aplicatii. Toate acestea formeaza tabloul perfect pentru intampinarea sezonului cald.

Colectia de Primavara-Vara 2017 “La Passion”

Colectia dedicata femeii indraznete, indragostita de frumos cuprinde si o linie de piese vestimentare pentru primavara-vara si incaltaminte de sezon din piele cu aplicatii realizate manual. La inceputul lunii aprilie colectia „La Passion” lanseaza campania de vara si aduce in prim plan accesorii de care te vei indragosti. „Passion d’Ete” intra in magazine incepand cu 1 mai, incheie sezonul si contine o selectie de bijuterii si accesorii pe care cu siguranta le vei lua in bagajul de vacanta.

Produsele Meli Melo – Paris se adreseaza femeilor cu un stil vestimentar perfect conturat, care isi doresc sa fie in ton cu cele mai noi tendinte in moda si ultimele noutati in materie de accesorii. Colectiile sunt disponibile in magazinele Meli Melo – Paris, dar si online pe melimeloparis.ro.

Foto: PR