Meli Melo deschide in Baneasa Shopping City, la parter, primul magazin concept store, Meli Melo Exclusive.

Meli Melo a sarbatorit ieri, 25 mai, in cadrul unui eveniment cu presa, deschiderea primului concept store Meli Melo Exclusive, ce vine in completarea lantului de magazine Meli Melo – Paris, ca o noua destinatie si experienta de shopping. Bijuteriile si accesoriile cu care veti fi intampinati reprezinta noutati in materie de design, fiind disponibile exclusiv in locatia din cadrul Baneasa Shopping Center, parter.

In proportie de 30% produsele din acest concept store sunt disponibile exclusiv aici. De exemplu, preturile acestora pornesc de la 50 lei pentru bijuteriile din gama exclusive si ajung la 500 lei pentru un model de geanta exclusive, din piele. Piese vestimentare si incaltamintea reprezinta in jur de 20% din totalul gamelor disponibile, in aceeasi proportie din celelalte magazine Meli Melo Paris.

Conceptul nou, elementele decorative cat si spatiul luminos, desfasurat pe o suprafata de 60mp, invita la shopping ca un rasfat. Iata cum caracterizeaza Laura Nicolau, Marketing & PR Manager Meli Melo, amenajarea interioara a magazinului Meli Melo Exclusive:
“Ne-am dorit un spatiu primitor, prevazut cu o zona de relaxare. Designul interior reprezinta o imbinare de elemente minimaliste, zone verzi, lemn, un stil natural si luminos. Am plecat la drum cu un brief, un tablou pe care l-am construit din ideile echipei, impreuna cu un talentat arhitect român.”

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 44 de magazine, dintre care 1 magazin exclusive, 1 magazin tip outlet, 1 magazin în Chisinau (Republica Moldova) și 2 magazine în Sofia (Bulgaria).
Categoriile de produse care se găsesc în magazinele Meli Melo – Paris se adresează atât micuțelor domnișoare, dar și femeilor cu un stil vestimentar perfect conturat, independente, în căutare de accesorii, tendințe, noutăți în materie de modă.
Produsele: cercei, coliere, brățări, eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și incălțăminte si piese vestimentare, sunt disponibile si online pe site-ul Meli Melo.

Daca esti pasionata de bijuterii si accesorii, citeste si: Meli Melo a lansat Colectia de Primavara-Vara 2017 “La Passion”

Foto: PR