Marks & Spencer lanseaza colectia primavara-vara 2018.

Marks & Spencer are o abordare rafinata in colectia Primavara-Vara 2018. Mixul de culori, printuri si tesaturi defineste trendurile acestui sezon, iar stilul feminin si increderea de sine sunt atent explorate in aceste colectii.

Nuantele calde de kaki si violet din colectia Explorer se imbina cu materialele pretentioase precum catifeaua si pielea intr-o calatorie eleganta ce reflecta tendintele noului sezon de primavara. Printurile botanice si florale ale lenjeriei intime te vor face sa te simti increzatoare in fiecare zi, iar nuantele pamantii devin tonurile neutre ale sezonului.

Colectia Horizon reflecta starea de spirit de primavara, reinterpretata intr-o paleta de nuante de rosu, albastru si gri. Formele geometrice si dungile se suprapun pe siluete extravagante, cu subtile detalii sport. Albul imaculat al lenjeriei intime se imbina perfect cu tesaturile inovative, obtinand astfel o estetica atemporala.

Tesaturile naturale ale colectiei Global sunt definite printr-o nota eleganta si somptuoasa de vara. Versatilitatea este cheia colectiei, alaturi de croiurile personalizate si rochiile feminine, ce confera o sensibilitate boema oricarui look. Caramelul, ocrul si ruginiul sunt intens explorate, iar piesele de baza reflecta perfect starea de spirit atat interioara, cat si exterioara.

In colectia Art Haus, paleta culorilor este una diferita, alcatuita din nuante primare care se imbina perfect cu cele pastelate. Croiul pieselor este stratificat intr-un mod foarte feminin cu ajutorul noilor tonuri. Combinatiile de printuri reprezinta abordarea fresh a noului sezon, de la jachete pana la costume de baie, iar regulile culorilor sunt reinterpretate.

Nevoile si dorintele mereu in schimbare ale femeii moderne sunt in mod inerent reflectate in colectiile de primavara – vara, plasand stilul elegant si contemporan in inima design-ului.

Pentru informatii suplimentare accesati: corporate.marksandspencer.com

Noua colectie de primavara – vara este disponibila in magazine incepand cu luna februarie 2018.

Foto: PR

Daca ti-a placut acest articol, citeste si: Marks & Spencer lanseaza colectia de toamna-iarna 2017