Nivea

Sa primesti un cadou fara un motiv anume, sa depasesti un record personal sau sa probezi rochia pe care o admiri de o luna si iti vine perfect sunt cateva dintre experientele care te fac sa zambesti si sa te simti minunat in pielea ta.

Pentru o experienta completa ai insa nevoie si de o piele fericita, iar senzatia grasa sau lipicioasa pot sa te puna in dificultate. Crema revolutionara NIVEA Care iti hidrateaza pielea in profunzime, cat ai zice „WOW”!

Pentru ca tu sa te simti si sa arati WOW, NIVEA Care iti hidrateaza pielea in profunzime fara pic de efort, mai ales daca ai un stil de viata activ si ai nevoie de un ritual simplu si catifelat. Cu 100% hidratare si 0% senzatie grasa, NIVEA Care te face sa te simti WOW si sa iti continui ziua fara griji.

Imediat dupa aplicare actioneaza intens si este absorbita imediat oferind o ingrijire delicata. In plus, cu NIVEA Care efectele hidratarii intensive sunt vizibile si vei avea o senzatie placuta care dureaza intreaga zi.

Incearca NIVEA Care si descopera efectul WOW pentru corp, WOW pentru ten, WOW pentru bugetul tau!

Afla mai multe detalii despre crema ideala pentru ten si corp de pe site-ul NIVEA.

Pret maxim recomandat NIVEA Care: 14.3 Lei, 100 ml;
Pret maxim recomandat NIVEA Care: 20.6 Lei, 200 ml

Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea Fetei si Ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.