nivea

Fanele NIVEA vor testa cele mai recente inovatii in ingrijirea parului. NIVEA anunta lansarea unui Pop-UP Hair Salon in care doamnele si domnisoarele vor testa, in premiera, cele mai recente inovatii in ingrijirea parului.

Salonul va fi deschis intre 24-25 martie, la Maison 13, pe strada Dumbrava Rosie nr. 2 din Bucuresti. Cele mai active fane ale paginii de Facebook NIVEA au participat la un concurs si au castigat sansa de a testa noile produse NIVEA, adaptate fiecarui tip de par, intr-o sesiune speciala de infrumusetare si rasfat.

O echipa de stilisti va oferi invitatelor o sedinta de spalare si coafare, cu sfaturi de ingrijire personalizate pentru sanatatea si stralucirea parului. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook NIVEA.

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea Fetei si Ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.