foreo

FOREO, compania suedeza de beauty scoate in fata cuplurile de acelasi sex cu ocazia Valentine’s Day in 2018 oferind noul HIS & HIS FOREO Issa 2 Gift Set.

Setul in editie limitata de la FOREO se indeparteaza de la traditia brandurilor de a targeta doar cuplurile heterosexuale in aceasta perioada si ofera clientilor sai o sansa exclusiva de a incerca noua si imbunatatita periuta de dinti din silicon cu pulsatii sonice – ISSA 2, inainte de lansarea ei la nivel global la final de februarie. Un cadou perfect – de la barbat la barbat sau cadoul ideal pentru un cuplu pe care vrei sa il rasfeti de Valentine’s Day, setul His&His este disponibil pentru o perioada limitata de timp pe www.foreo.com cu un discount de 25%.

Aceasta lansare de la FOREO este in linie cu timpurile in care traim, deoarece am asistat in 2017 la un numar de 27 de tari care aproba casatoriile de acelasi sex.

Recent, noul design ISSA de la FOREO a fost dezvaluit in al cincilea episod Star Trek Discovery, in cadrul unei scene care prezinta prima relatie gay din istoria Trek, aratandu-l pe Lt. Paul Stamets si Dr Hugh Colber in timp ce foloseau periutele ISSA.

HIS & HIS FOREO Issa 2 Gift Set contine doua periute de dinti din silicon cu pulsatii sonice, in editie limitata, cu un design imbunatatit si cu o putere de incarcare dubla fata de produsul anterior. ISSA 2 evita rotatiile standard care pot deveni abrazive, in favoarea pulsatiilor care distrug placa bacteriana, oferind in acelasi timp un masaj delicat al gingiilor. Mai mult, o incarcare permite folosirea pentru 365 de zile.

His and His Gift Set este disponibil pe www.foreo.com/hisandhis pentru o perioada limitata de timp la pretul de 249 Euro.

Despre ISSA 2

Silicon: FOREO este prima companie care foloseste proprietatile unice ale siliconului pentru aparate de ingrijire orala. Toate aparatele ISSA 2 sunt realizate din silicon medical care este delicat pentru gingii, dar in acelasi timp previn acumularea de bacterii.
Tehnologia Sonic Pulse: 11,000 de pulsatii de inalta intensitate pe minut actioneaza pentru a indeparta placa bacteriana, fara a fi abrasive
Smart: O singura incarcare permite pana la 365 de zile de folosire a periutei cu 16 viteze si memorie pentru a optimiza rutina de curatare a dintilor.