BEAUTIN COLLAGEN

Un nou secret al frumusetii de la BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN vine sa completeze ritualul tau de infrumusetare si sa-ti puna in valoare frumusetea pielii, incepand din interior si continuand cu exteriorul. Fa cunostinta cu noul BEAUTΙΝ™ COLLAGEN Ser pentru Fata & Ochi.

Noul BEAUTΙΝ™ COLLAGEN Ser pentru Fata & Ochi contine colagen de inalta calitate, extras din peste, sub forma de peptide cu pondere scazuta a moleculelor pentru o mai buna absorbtie, imbogatit cu acid hialuronic si Matrixyl 3000, ingredient anti-imbatranire, fiind dovedit clinic ca sporeste productia de colagen si de elastina din piele. Serul pentru fata si ochi pune in valoare sanatatea si frumusetea pielii la exterior, contribuie la hidratarea pielii, ajuta la reducerea vizibilitatii ridurilor, intensifica fermitatea si elasticitatea pielii.

Noul BEAUTΙΝ™ COLLAGEN Ser pentru Fata & Ochi, produs de ingrijire a pielii cu proprietati anti-imbatranire, vine in completarea folosirii suplimentului alimentar BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN lichid in ritualul tau de infrumusetare si te ajuta sa accentuezi sanatatea pielii tale nu doar din interior, ci si la exterior. Toate ingredientele din compozitia sa contribuie la un aspect si o textura hidratata a pielii tale si implicit te ajuta sa ai o piele mai ferma si mai elastica, cu riduri vizibil atenuate. Mai mult decat atat, studiile clinice atesta impactul colagenului de inalta calitate extras din peste (o sursa complet naturala), in cresterea nivelurilor de colagen si acid hialuronic din derma (piele).

Aplica o cantitate mica de ser in fiecare zi si seara, inainte de culcare, pe fata si in jurul ochilor. Textura delicata de gel este absorbita rapid si lasa o senzatie placuta si catifelata pielii. Dupa aplicarea serului, poti folosi crema ta zilnica de zi sau de noapte, in momentul in care serul a fost absorbit complet in piele. Pentru un ritual complet de infrumusetare si rezultate cu impact combina utilizarea Serului BEAUTIN™ COLLAGEN pentru Fata & Ochi si suplimentul alimentar BEAUTIN™ COLLAGEN Lichid si pune in evidenta frumusetea pielii din interior si de la exterior!

Poti gasi BEAUTIN™ COLLAGEN Ser pentru Fata si Ochi in farmacii si in magazinele online in varianta pachetului de 30 ml.

Distributor: ΙSOPLUS A.E.
Afla mai multe de pe site-ul nostru: www.beautincollagen.ro
Urmareste-ne si pe Facebook: www.facebook.com/collagenromania

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Notificare: SNPMAPS, nr. AA7559/05.07.2014, AA7558/05.07.20.