BIY_Stills_ShadeRange

O singura picatura. Posibilitati nelimitate. Cu noul Clinique Blend It Yourself BIY. Transforma orice crema hidratanta intr-un BB cream, CC cream sau intr-un fond de ten cu acoperire mare, doar prin ajustarea numarului de picaturi pe care le amesteci cu crema ta preferata.

Noul pigment BIY Blend It Yourself de la Clinique asigura imediat o acoperire perfecta, preluand in acelasi timp finish-ul si beneficiile cremei tale hidratante preferate pe care deja o folosesti in fiecare dimineata.

Pigmentii puri ai BIY Blend It Yourself sunt dispusi intr-o formula ultra usoara, bifazica. Odata cu agitarea produsului inainte de utilizare, formula se transforma intr-un lichid subtire care poate fi masurat cu precizie in picaturi si amestecat cu crema hidratanta, pentru a obtine o acoperire personalizata, cu beneficii pentru ingrijirea pielii:

o picatura de pigment pentru acoperire lejera
doua picaturi de pigment pentru acoperire medie
trei picaturi de pigment pentru acoperire mare

Acest produs revolutionar are la baza tehnologia instant blending care, odata activata, transforma orice crema hidratanta intr-un BB cream, CC cream sau intr-un fond de ten cu acoperire mare.

Mod de folosire:

Agita bine recipientul inainte de aplicare, pentru aproximativ 10 secunde.
Pune o cantitate mica (aproximativ de marimea unei perle mici) din crema ta hidratanta preferata in palma.
Strange usor flaconul si lasa picaturile sa cada, pentru a adauga cantitatea dorita de pigment in crema din palma.
1 picatura – acoperire lejera;
2 picaturi – acoperire medie;
3 picaturi – acoperire mare.
Amesteca cu varful degetelor pana cand se transforma in fondul de ten perfect si aplica-l pe piele.

Noul Blend It Yourself BIY de la Clinique ofera o acoperire personalizata minunata, de fiecare data unica pentru tine. Potrivit pentru fiecare moment al zilei.

Pret recomandat: 154 RON

Testat dermatologic. 100% fara parfum.