vunk

OMV isi invita consumatorii la trei concerte-surpriză ale celor de la VUNK in spati inedite: statii OMV de pe Autostrada Soarelui, Iasi si Oradea.

Primul OMV de pe A2 a deschis seria distractiilor din benzinarie, unde zeci de fani ai Trupei VUNK au dansat pe ritmurile indragite pana tarziu in noapte.

”VUNK on Tour, fueled by OMV & packed by Ellehammer” este conceptul mini-turneului din statiile OMV unde sunt asteptati cat mai multi fani ai trupei, dar si toti cei dornici de distractie    intr-un spatiu neconventional pentru dans si aplauze.

Primul concert din acest mini-turneu a avut loc vineri, 28 august, la prima statie OMV de pe Autostrada Soarelui din drumul spre mare. Zeci de fani ai trupei au oprit pentru cateva ore in statia OMV si au inceput deja distractia din ultimul week-end al acestei veri.

Concertul de pe Autostrada Soarelui a fost primul din cadrul mini-turneului VUNK sustinut de OMV, iar urmatoarele concerte de acest gen din agenda trupei vor avea loc pe 11 septembrie intr-una din statiile OMV din Iasi si pe 9 octombrie intr-o benzinarie OMV din Oradea.

”Ne dorim sa oferim constant consumatorilor nostri motive de a reveni in statiile OMV din tara si de a se bucura de produsele pe care le oferim. Aceasta initiativa face parte din strategia companiei de a aduce in permanenta lucruri noi si interesante pentru consumatori, actiuni care ne diferentiaza pe piața carburantilor din Romania. De asemenea, vrem sa le multumim inca o data consumatorilor nostri pentru ca aleg sa ne viziteze in fiecare zi si pentru ca ne dau tot mai multe motive de a le oferi astfel de oportunitati in statiile noastre”, a declarat Adrian Nicolaescu, Retail Manager OMV Petrom Romania.

Seria de concerte ”VUNK on Tour” face parte din campania desfasurata in jurul promotiei Ellehammer ce este disponibila in toate statiile OMV din tara in perioada 3 august – 29 noiembrie 2015. Mecanismul promotiei se bazeaza pe colectarea de catre consumatori a punctelor bonus cu ajutorul carora pot beneficia de reduceri substantiale de pana la 80% la produsele din promotie, o gama extinsa de genti de voiaj. Un punct bonus al promotiei valoreaza 40 de lei pentru autoturisme si 160 de lei pentru camioane, iar consumatorii vor primi punctele in functie de valoarea cu care vor alimenta. De asemenea, punctele bonus pot fi obtinute si in urma folosirii serviciului Car Wash, dar si la achiziționarea unei cafele VIVA din toate statiile OMV.

Informatii generale:

OMV Aktiengesellschaft

Cu vanzarile grupului de 42,41 miliarde de euro si o forta de munca de aproximativ 27.000 de angajati in anul 2013, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursa. Segmentul de Explorare si Productie beneficiaza de o baza solida in Romania si Austria si include un portofoliu international in crestere. In 2013 OMV a inregistrat o productie de aproape 288.000 bep/zi. In domeniul Gaze Naturale si Energie, OMV a comercializat aproximativ 425 TWh de gaze naturale in 2013. OMV opereaza o retea de conducte in Austria, iar in Austria si Germania opereaza platforme de depozitare de gaze naturale cu o capacitate 2,6 miliarde m3. In domeniul Rafinare si Marketing, OMV are o capacitate anuala de rafinare de 17,4 milioane de tone si avea la sfarsitul anului 2013 aproximativ 4.200 de statii de distributie carburanti in 11 tari, printre care si Turcia.

Pe aceeasi tema: