NIVEA- MEN

Fetelor, poate stiti deja ca luna Martie e putin mai complicata pentru barbati. Au traditii de respectat, alegeri de facut si multe femei de impresionat. Adica pe voi. Ceea ce ne face sa ne gandim… ce-ar fi daca toate lucrurile ar fi create special pe intelesul barbatilor?

Asa cum e NIVEA MEN Creme: prima crema masculina de la interior la exterior, perfecta pentru maini, fata si corp!

Apreciata de barbasii de pretutindeni pentru eficienta, NIVEA MEN Creme are o textura usoara, care hidrateaza rapid si se absoarbe instant, fara sa lase pielea lipicioasa.
Impreuna cu mirosul sau pur barbatesc, cea mai masculina crema hidratanta e livrata in cutia cu mecanism de deschidere cu filet, care se deschide atunci cand vrei si ramane inchisa atunci cand o inchizi.

NIVEA MEN Creme.
Perfecta pentru maini, fata si corp.
#creatapentrubarbati

Pret recomandat NIVEA MEN Creme:14.95 lei (150 ml); 9.40 lei (75 ml); 4.99 lei (30 ml).

Despre NIVEA MEN:

Marca NIVEA MEN apartine grupului german Beiersdorf AG si este unul dintre brandurile de top in ingrijirea masculina, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru barbierit si creme pentru ten, pana la geluri de dus, sampoane, produse de styling si deodorante, acoperind astfel toate nevoile de ingrijire si igiena personala ale barbatilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumina potentialul fiecarui barbat si de a-i spori increderea in sine pentru a realiza lucruri marete.