molinard

Orice barbat care se barbiereste zilnic stie ca sunt momente in care timpul este scurt si nu este posibil de fiecare data sa te bucuri de un barbierit traditional. In schimb, Crema pentru barbierit Rasoline de la Molinard este diferita.

Numele Molinard nu este unul cunoscut pentru produse de barbierit, insa este un brand foarte recunoscut in lumea parfumeriei. Incepand cu 1849, Molinard produce unele dintre cele mai exclusiviste parfumuri si este recunoscuta ca una dintre cele mai vechi case de parfumuri din lume. In intreg portofoliul Molinard, Crema pentru barbierit este singurul produs dedicat.

Crema pentru barbierit are o formula pe baza de ulei de migdale si glicerina care ofera confort in timpul barbieritului si hidrateaza pielea. Aceasta are o textura cremoasa, delicata si nu produce spuma si se poate aplica pe fata fara ajutorul unei perii de barbierit.

Parfumul cremei Rasoline este unul puternic, proaspat, specific Casei Molinard.

Adevarata valoare a cremei Rasoline de la Molinard consta in performanta in timpul barbieritului. Mai mult, permite curatarea usoara a aparatului de ras fara a-l bloca. Dupa barbierit, pielea ramane hidratata si fara iritatii, astfel incat nu mai este necesara aplicarea unui balsam dupa ras.

Rasoline de la Molinard este aliatul perfect al barbieritului rapid si confortabil.

Produs disponibil in Farmaciile Help Net selectionate.