Baneasa-Streetball

Cea mai cool vara continua in Baneasa Shopping City, in acest weekend Baneasa Summer Fest spune “Start competitie!” Vino in perioada 1-3 iulie la Baneasa Streetball- turneul de baschet 3×3 marca Sport Arena Streetball, etapa in cadrul 3×3 Tour Romania. Acolo unde este baschet este si distractia garantata.

In afara meciurilor, entertainmentul va fi asigurat de catre una dintre cele mai bune trupe de freestyle din lume, Da Move Crew din Italia, precum si de catre majoretele de la Dracula’s Girls.
Stiai ca anul 2016 este unul foarte important pentru baschetul 3×3? In urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea acestui sport in programul Jocurilor Olimpice, incepand cu editia Tokyo 2020. Te-am convins sa participi?
Inscrierile sunt deschise tuturor iubitorilor de baschet, sunt gratuite si se fac pe siteul oficial al evenimentului www.3la3.ro  incepand cu data de 27.06.2016, ora 15:00, in limita a 150 echipe. Echipa castigatoare a categoriei open masculin va fi premiata cu 1000 euro si se va califica la finala din august a 3×3 Tour Romania de unde va avea sansa sa-si asigure biletele pentru FIBA 3×3 World Tour.
Echipele clasate pe primele trei locuri ale fiecarei categorii, precum si castigatorii concursurilor pentru public vor fi premiati de catre sponsorii competitiei: Baneasa Shopping City, SuperBet, Gatorade, Nike, Ursus Coller, G-Shock si VitaMax.
Sa inceapa competitia!

Despre Baneasa Shopping City
Centrul comercial Baneasa Shopping City este lider pe piata romaneasca de fashion si entertainment, oferind clientilor sai un mix unic de branduri, care poate satisface si cele mai exigente dorinte in materie de shopping, de la cele de renume international, la magazine ale designerilor romani, precum si o varietate de restaurante rafinate si cafenele. Centrul comercial include si o zona impresionanta de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din Romania echipat cu tehnologia revolutionara Dolby Atmos in sala Grand Ultra, care ofera cinefililor sai cele mai inalte standarde video si audio, la care se adauga o categorie speciala de evenimente culturale (productii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii), Grand Combo, zona dedicata jocurilor si, de asemenea, locul de joaca Grand Play, dedicat copiilor. Toate aceste caracteristici sunt menite sa asigure confortul clientilor si transforma Baneasa Shopping City in destinatia exclusivista de shopping, relaxare si entertainment a Romaniei.