SPR15_ESSENCE_SARAMARIA_AND_SCARLET

Desi cele mai mari dileme ale femeii moderne legate de look tin de hainele pe care le poarta, bijuteriile sunt cele de la care poate veni rezolvarea. Stilul e desavarsit de detalii!

Cele mai frumoase tinute, cele care ne vin cel mai bine si ne scot din anonimat sunt cele personalizate, care ne completeaza perfect firea si ne ajuta sa transmitem ceea ce simtim.

Bijuteriile Pandora Essence poarta toate cel mai profund sentiment: dragostea

Bijuteriile sunt cei mai delicati “postasi”, care ne ajuta sa ne comunicam discret, dar complet sentimentele! Talismanele si bratarile din noua colectie Pandora Essence sunt variantele perfecte prin care ne putem exprima si deopotriva ne putem persoanliza tinutele! O serie de opt talismane realizate din argint, aur alb si aur roz, impodobite cu pietre pave reinterpreteaza bijuteriile din colectia deja existenta, in timp ce patru alte talismane – Fericire, Apreciere, Afectiune si Prietenie – au fost create special pentru colectia Essence! Cu ajutorul lor va puteti exprima cele mai profunde sentimente si cele mai afectuoase legaturi sufletesti!

SPR15_ESSENCE_SPS_FREEDOM
Bratara Pandora Essence e o declaratie de dragoste!

Cuvintele din bratari

De asemenea, Pandora Essence va propune si noi bratari deja create, perfecte pentru a va spune povestea. Denumite conform celor mai frumoase trairi – Prietenia, Iubirea, Libertatea, Fericirea, Increderea in sine – aceste bratati, impreuna cu talismanele-declaratie care le completeaza, sunt bijuteriile care nu va aduc numai un plus de stil, ci si o implinire sufleteasca. Mesajele pe care le poarta implinesc orice femeie!