Bijuterii Pandora

Fiecare nou sezon e un prilej de bucurie: noi inceputuri, noi planuri, dar si noi... ispite! Bijuteriile din noua colectie Pandora sunt irezistibile, iar modelele se potrivesc atat tinutelor de zi, cat si de seara!

Noua colectie de toamna 2015 lansata de PANDORA deschide portile unui regat magnific si fermecat, adus la viata prin reinterpretarea unor simboluri stravechi si a unor teme ca flora, fauna, frunzisul si penajul, reimaginate in bijuterii din argint 925 si aur de 14k, impodobite cu pietre stralucitoare si detalii filigranate.

Pandantive Pandora

Toamna, cand e vremea basmelor, cand nostalgia bucuriilor autentice se cuibareste in prezentul agitat, o linie de bijuterii care iti aduce aminte de cele mai frumoase momente pe care le-ai trait este cel mai frumos cadou pe care ti-l poti face!

Bijuteriile sunt inspirate de natura, precum si de trendul heraldic actual. Aceste piese extraordinare, finisate manual, sunt create din materiale de cea mai inalta calitate, reprezentand contopirea mestesugului traditional cu designul modern.

O noua legenda

Noua colectie – in care seria Pene Maiestuoase e piesa de rezistenta – mizeaza pe puterea de reinventare a stilului personal! Elementele de baza ale colectiilor PANDORA precedente sunt imbinate cu esenta spiritului estetic si astfel este creata o noua linie stilistica, inspirata de simbolismul pasarii Phoenix.

„Exista un interes reinnoit in vechi povesti, care au devenit sursa inspiratiei pentru anumite parti din colectie, cu interpretari moderne ale basmelor clasice, precum si ale miturilor antice si ale legendelor”, explica Lee Antony Gray, Vice President Creative, Group Design.

bratara Pandora

Prezentand linii fluide care sugereaza miscarea si subliniind ideea unor bijuterii deopotriva sculpturale si jucause, noua serie este construita pe bazele bine-cunoscutei serii de pene de la PANDORA si pe fascinatia recurenta a modei pentru acest motiv diafan.

Realizate din argint 925 impodobit cu pietre pavé sclipitoare, penele maiestuoase ale pasarii de foc prind viata in talismanele, cerceii, inelul si pandantivul PANDORA.

Farmec vintage

Dand senzatia unor comori mostenite, noua Serie Eleganta Atemporala de la PANDORA este inspirata de bijuteriile de familie. Taieturile clasice ale pietrelor combinate cu tehnicile inovatoare ale mestesugului transmit un farmec vintage. Aceste piese rafinate aduc o nota glam tinutelor de zi sau de seara, completand un stil feminin si senzual.