eyeliner

Esti in cautarea unui eyeliner subtire ce ofera un contur precis al ochilor? Bourjois creeaza cel mai subtire eyeliner pe care l-ai testat vreodata.

Cu o formula ultrapigmentata si de un negru intens,  dintr-o singura aplicare te vei bucura de o privire definita si intensa pentru 24 de ore*.

Mai subtire si cu o definire mult mai clara, procesul de conturare al ochilor devine mai usor ca niciodata! Astfel, vei deveni o experta in realizarea conturului perfect cu ajutorul celui mai subtire eyeliner. Binenteles, de ajutor iti va fi varful fin si subtire.

Pret recomandat: 54.5 lei

Bourjois in Social Media:
https://www.instagram.com/bourjois_romania/
https://www.facebook.com/Bourjois.Romania/

Langue source
Merci à Victoria de la chaîne Youtube Youcanhearit pour ces jolis tutos !

Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea, Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).