Cel mai bun spital din Turcia vine in Romania

Centrul Medical Anadolu – cel mai bun spital din Turcia si ocupantul locului patru in topul celor mai bune centre medicale din lume! – lanseaza pe 4 iunie un sediu si in Bucuresti!

Recunoscut la nivel mondial pentru calitatea serviciilor oferite, fiind nu numai cel mai bun spital din Turica, ci ocupanul locului patru in topul celor mai bune spitale din lume (potrivit Medical Travel Quality Alliance, in 2014), Centrul Medical Anadolu se bucura de o colaborare exceptionala cu Johns Hopkins Medicine din Statele Unite.

Personal vorbitor de limba romana

Centrul Medical ofera pacientilor sai o gama extinsa de servicii medicale: oncologie, oncologie pediatrica, neurochirurgie si neurologie, chirurgie generala si specializata, transplant de celule stem si fertilizare in vitro.

Departamentul de Servicii Internationale are o echipa dedicata pacientilor din Romania, alcatuita din 11 persoane vorbitoare de limba romana.

Scopul suprem: viata pacientilor

Necdet Üskent, Prof. Dr. in Oncologie si Hematologie, declara ca “inovatia si serviciile medicale integrale sunt bazate, atat pe o abordare multidisciplinara si individuala asupra fiecarui pacient, cat si pe utilizarea tehnologiilor de ultima generatie – printre acestea numarandu-se: CyberKnife, Truebeam sau Da Vinci.
Focusul nostru este de a simplifica cat mai mult procesul prin care pacientul este evaluat din punct de vedere medical si de a incepe tratamentul adecvat in cel mai scurt timp posibil. Am aratat in nenumarate cazuri ca rapiditatea cu care echipa de Servicii Internationale actioneaza in fiecare situatie a contribuit la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor nostri.”