Office-Shoes

Office Shoes a deschis un nou magazin in Bucuresti. Acesta a fost inaugurat oficial odata cu noul centru comercial ParkLake Plaza, iar toti clientii interesati de cele mai noi produse din noua colectie il pot gasi la parter, in partea stanga a intrarii principale.

Aici, vor gasi modele din cele mai populare game de produse de la branduri de renume din Europa si din lume.

Odata cu noul magazin Office Shoes, compania a ajuns la un numar total de 11 reprezentante offline in Capitala. Acestea reprezinta opt magazine Office Shoes, doua Timberland si un Office Shoes Fashion House Outlet Centre. Revenind insa la cel din ParkLake Plaza, toti clientii vor beneficia pana duminica, 4 septembrie, de o promotie speciala: 20% reducere la toate produsele din magazin.

Cu noul magazin, Office Shoes se asigura ca cele mai populare produse, de cea mai buna calitate, sunt mereu disponibile clientilor si acestia le pot achizitiona din locatii potrivite lor. In alte centre comerciale din Bucuresti, Office Shoes mai este prezent in Bucuresti Mall, Plaza, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, Promenada Floreasca si Mega Mall. De asemenea, compania mai are magazine in marile orase din Romania: Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Timisoara, Braila, Craiova, Oradea, Ploiesti si Targu Mures.

Despre Office Shoes
Office Shoes este un magazin international, prezent in Romania in marile orase si in Capitala. Magazinul functioneaza si in mediul online din anul 2013. Office Shoes comercializeaza aproximativ 30 de branduri de incaltaminte, cu preturi variate, care raspund nevoilor intregii familii: exista modele pentru femei, barbați si copii. Cei interesati pot achizitiona produsele Office Shoes online sau la magazinele din Bucuresti, Braila, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Ploiesti, Timisoara, Brasov si Targu Mures.