bucle-par

Stim ca toate ne dorim un par impecabil, vrem sa aratam mereu de parca tocmai am iesit dintr-un salon de infrumusetare, iar parul sa fie plin de volum si stralucire.

Folosim multe produse si trucuri ca sa recreem rezultatele din saloanele de specialitate, insa toate visam sa gasim cea mai simpla solutie pentru un look fabulos si un par perfect.

Iti spune noi un secret: acum iti poti aranja parul foarte usor si rapid cu ajutorul periilor cu aer cald de la BaByliss Paris. Aceste aparate minunate te vor scuti de multe cheltuieli si ore petrecure in saloanele de specialitate si iti vor proteja parul in timpul aranjarii. Iar ca totul sa fie perfect, nu doar ca iti usuci parul, dar poti realiza si coafuri rapide cu o astfel de perie.

Gama oferita de BaByliss Paris include trei produse menite pentru toate tipurile de par: Pro Styling Air Brush 1000W, Multistyle 1200 si AirStyle 800. Cele trei produse te ajuta sa-ti aranjezi parul cu aer cald pentru a avea o coafura plina stralucire care rezista mult. De asemenea, poti scurta foarte mult timpul de coafare pentru ca iti poti usca parul in timp ce il aranjezi, iar invelisul acestor perii permite utilizarea pe parul ud fara a afecta firele de păa.

Peria Pro Styling Air Brush 1000W are doua setari de viteza si temperatura, plus un jet de aer rece si trei perii atasabile pentru a crea o coafura cu mult volum, rezistenta pe durata intregii zile. Cele doua setari ale temperaturii iti ofera posibilitatea de a folosi peria pe toate tipurile de par precum, vopsit, decolorat, subtire, gros si pe parul ondulat. De asemenea, perii delicati indrepta fiecare fir de par ca tu sa obtii o coafura cat mai stralucitoare si dreapta. Peria beneficiaza si de tehnologia pe baza de ioni pentru a proteja structura parului.

Un alt model este peria cu aer cald Multistyle 1200 cu care usuci, indrepti si dai volum parului tau intr-un mod profesional, chiar la tine acasa. Cele doua trepte de aer si de temperatura te ajuta sa ai o uscare delicata si iti asigura elasticitate coafurii. Peria vine insotita de trei perii cu diametru de 20, 25 si respectiv 38 de milimetri pentru a-ti face bucle de dimensiuni diferite. De asemenea, aparatul are si un accesoriu pentru indreptare parului cu invelis ceramic.

Peria AirStyle 800 te ajuta sa ai un par stralucitor si matasos timp indelungat. Confera volum, maximizeaza stralucirea parului si asigura elasticitate coafurii. Jetul cu aer cald este concentrat, dar temperatura de lucru nu este atat de mare incat sa lezeze straturile pielii si nici firele de păr.

Gama de perii cu aer cald de la BaByliss Paris este cea mai buna solutie pentru aranjarea parului intr-un timp foarte scurt. Coafurile realizate cu aceste aparate au volum, stralucire si arata superb termen indelungat.

Mai multe detalii despre gama de perii cu aer cald de la BaByliss Paris poti gasi pe site-ul www.babyliss-romania.ro/gama-perii-par-aer-cald si pe pagina de Facebook BaByliss Romania www.facebook.com/BaBylissParisRomania.