Vhebi Koç

American Hospital si Koç University Hospital – doua clinici aflate sub egida fundatiei Vhebi Koç (Istanbul) – isi deschid portile pentru pacientii din Romania.

Cele doua clinici ofera servicii medicale la cele mai inalte niveluri. Printre acestea se numara:

Medicina ecranizata: scanere MRMN, tomograf multi-detector, sisteme de fluoroscopie, mamografie digitala, sisteme de biopsie mamara stereotaxica cu masa inclinata, ultrasonografie, sisteme digitale de radiografie.

Patologie

Genetica

Fertilizare in vitro

Microbiologie

Biochimie

Koç University Hospital este singura unitate medicala din Europa ce se intinde pe o suprafata de opt hectare de teren, este situata la numai 10 minute de Aeroportul International Istanbul si trateaza pacienti din intreaga lume.

Cateva dintre programele de succes ale clinicilor sunt: Programul Cancer Comprehensiv, Linia de servicii cardio-vasculare ”Living Heart”, Centru de sanatate al femeii, Linia de servicii pediatrice, Linia de servicii ortopedice, traumatologie si coloana vertebrala, Serviciul integrat de neurostiinta, Linia de servicii pulmonare, Clinica de endocrinologie si metabolism, Chirurgie plastica si Dermatologie cosmetica.

American Hospital este primul spital privat non-profit din Turcia. Cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora, acesta ofera servicii de ingrijire comprehensive si linii de programe de sanatate variate.

In fiecare clinica exista un “Birou responsabil cu experienta pacientului”. Acesta se ocupa de furnizarea planurilor de tratament, cu estimarea costurilor, cu programarile, interpretarea diagnosticului, transport, cazare, comunicare cu medicii.

Foto: americanhospitalistanbul.org