il-passo

Conceputa in linii cheie, ce grupeaza piese din aceeasi abordare stilistica, colectia IL PASSO Primavara/Vara 2016 promite sa iti aduca un plus de culoare in garderoba de sezon.

Cum definim in cateva cuvinte tendintele IL PASSO pentru primavara-vara? Inedite, spectaculoase, pline de culoare si de accesorii neasteptate! Noua colectie este in deplin acord cu principalele directii ale modei actuale si mizeaza pe accesorii deosebite, menite sa satisfaca toate genurile vestimentare.

STREET SOUL

Piesele cu alura sport sunt reunite in linia Street Soul, ce cuprinde atat pantofi pentru el, cat si pentru ea. Pantofii tip sneakers, atat de ravniti, sunt reprezentativi pentru tinutele casual, relaxate. Vei gasi o diversitate de piese, cu un design modern si accesorizari speciale, intr-o paleta cromatica bogata.

FLORAL MASTERPIECES

Dupa cum poti intui deja, produsele de dama au un alt atribut in comun in acest sezon: imprimeurile florale, ce transpun natura estivala direct in propria garderoba. Linia Floral Masterpieces reuneste piese spectaculoase, cu design diferit – vei regasi pantofi cu toc inalt, sandale de zi si de seara sau pantofi sport, cu decoruri florale spectaculoase, fie sub forma de imprimeuri, fie ca accesorii 3D.

SPORT SI CLASIC

Modelele de pantofi barbatesti mizeaza pe doua directii principale: sport si clasic. Liniile Monk Strap, Two Tone Games sau Prestige Line readuc in prim plan modele de pantofi consacrate, cum ar fi derby, oxford sau asa cum le spune si numele, pantofi monk strap. In plus, vei gasi in noua colectie modelul favorit al sezonului cald, pantofii loafer, extrem de moderni si originali.

Modelele de incaltaminte IL PASSO te vor insoti pe tot parcursul sezonului, indiferent de momentul zilei. O infuzie de culori si modele menite nu doar sa iti upgradeze garderoba, ci si starea de spirit.