Reciclezi si castigi o masina

Daca vrei sa traiesti intr-un mediu mai curat asa incat sa duci o viata mai lunga si mai sanatoasa, apuca-te sa reciclezi! Acum ai sansa sa castigi si o masina daca nu mai arunci pet-urile la intamplare.

Lidl demareaza campania „ComPETitia pentru un viitor mai bun”, un proiect cu o larga acoperire nationala care are ca scop educarea si implicarea romanilor in colectarea selectiva a deseurilor de ambalaj, cu precadere a celor de tip PET.
Proiectul este organizat in parteneriat cu Intersemat si Asociatia Planeta Verde, beneficiind de sprijinul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor.

Premii pentru constiinciosi

Romanii sunt asteptati sa vina cu PET-urile la punctele de colectare (casutele verzi) aflate in toate parcarile magazinelor Lidl din tara si sa intre in „ComPETitia pentru un viitor mai bun”. Efortul lor va fi rasplatit cu premii saptamanale, constand in 100 de vouchere Lidl / saptamana in valoare de 20 de lei, oferite persoanelor inscrise la momentul respectiv, in ordinea cantitatii de PET-uri reciclate in competitie si cu premii atragatoare la final de campanie – un Audi A3 e-tron, 10 biciclete de oras, 10 TV Smart LED Samsung, oferite prin tragere la sorti, luand in calcul absolut toti inscrisii in competitie.

Saci de reciclare gratuiti

De luni pana vineri, intre orele 08.30 – 11.00 si 16.30 – 21.00, si sambata si duminica intre orele 09.00 si 14.00, la casutele verzi din parcarile tuturor magazinelor Lidl din tara se vor afla reprezentantii Intersemat.
Clientii sunt asteptati aici sa isi ia, gratuit, sacul galben al reciclarii – un sac special conceput pentru colectarea ambalajelor de tip PET.
Apoi, pentru a intra in „ComPETitia pentru un viitor mai bun”, acestia trebuie sa stranga PET-urile in sacul galben al reciclarii si sa il aduca la casutele verzi din parcarile Lidl.
Odata ajunsi aici, reprezentantii Intersemat vor cantari cantitatea de PET-uri adusa si cu ajutorul unei aplicatii de pe tableta, le vor inregistra datele personale si cantitatea de PET-uri pe care au primit-o. Inainte de plecare, clientii vor putea sa ridice un nou sac galben al reciclarii, pe care sa il readuca plin cu PET-uri la casuta verde.

In fiecare zi, PET-urile stranse la punctele de colectare Lidl vor fi preluate de catre partenerii autorizati Intersemat si vor lua mai departe drumul catre reciclatori, pentru a fi transformate in materie prima secundara.

Mai multe informatii despre campanie pot fi gasite pe site-ul dedicat: competitialidl.ro.