corona

Bucuresti, 16 septembrie 2016 – Corona, berea mexicana numarul unu in lume, este alaturi de Ambasada Statelor Unite Mexicane în Romania intr-una dintre cele mai mari sarbatori nationale: ziua ce marcheaza aniversarea proclamarii independentei.

Corona a fost aseara alaturi de reprezentantii Ambasadei si de invitati de seama la o adevarata ”Fiesta Patrias”, organizata la Clubul Diplomatic, in care spiritul mexican a fost adus mai aproape de cei prezenti cu ajutorul activarilor Corona SunSets: cei prezenti au putut degusta cocktail-uri pe baza de bere Corona si au plecat cu o amintire din cabina foto.

„Salutam prezenta alaturi de noi a berii Corona Extra care a completat incursiunea invitatilor nostri în cultura si obiceiurile mexicane”, a declarat Excelenta Sa domnul Arturo Soriano, consulul Mexicului în Romania.

Peste 400 de invitati de seama s-au bucurat de un eveniment deosebit, si de atmosfera specific mexicana în care s-au lasat purtati de Corona.

“Spiritul Corona este parte din spiritul Mexicului, tanar, viu si plin de culoare, iar aniversarea de aseara a reusit sa redea toate aceste lucruri în bucuria celor prezenti. Momentele vietii ascund un univers întreg atunci cand le simtim cu adevarat, iar Corona, asezonata cu o felie de lime, este elementul care le desavarseste”, spune Alexandra Butoi, Brand Manager Corona.

În timpul petrecerii, cei prezenti au avut parte de o experienta inedita: placerea de a alege între patru cocktailuri Corona Mixology, care se bazeaza pe amestecul dintre berea Corona, bauturi complementare si sucuri de fructe, rezultand astfel patru retete unice care întrec asteptarile tuturor.

Decorul si activarile de la barul Corona au oferit invitatilor o experienta memorabila ce a completat atmosfera petrecerii aniversare, celebrand astfel adevaratul spirit mexican.

Despre Bergenbier S.A.
Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, activand în Romania din anul 1994. Compania opereaza în prezent o unitate de productie la Ploiesti, iar echipa numara aproximativ 600 de angajati. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume. Portofoliul companiei cuprinde marcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blonda, Bere blonda fara Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit – si Noroc, precum si marcile internationale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alaturi de acestea, compania importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden, precum si berea mexicana numarul 1 în lume, Corona.

Despre Molson Coors Brewing Company

Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume, cu marci extraordinare, care încanta consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul sau include marci premium, lideri de piata, precum: Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon si Cobra în America de Nord, Europa si Asia. Sectoarele operationale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit si Irlanda, prin Molson Coors UK, Europa Centrala si de Est, prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listata în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord si este constant preocupata de gasirea de noi solutii pentru a-si reduce impactul negativ asupra societatii. Pentru mai multe informatii despre Molson Coors Brewing Company, vizitati website-ul companiei: www.molsoncoors.com.