syoss-tratament

Noua gama SYOSS CERAMIDE COMPLEX ii ofera fibrei capilare exact ingrijirea de care are nevoie, printr-o formula pe baza de ceramide si keratina, care face parul de 10 ori mai puternic*.

De asemenea, noua formula ajuta parul fragil si atunci cand vine vorba de styling. Gama de styling Ceramide Complex cu efect anti-rupere intareste parul si contribuie la mentinerea coafurii pana la 48 de ore.

Una din trei femei se confrunta cu problema parului uscat si fragil, problema aparuta in special din cauza spalarii frecvente si neadecvate, a utilizarii feonului, a placii sau ondulatorului si a altor actiuni prin care parul pierde din proteinele de keratina, responsabile de rezistenta si frumusetea sa. Pentru evitarea unor astfel de probleme si pentru a-l pastra puternic si frumos, parul are nevoie de atentie speciala.

Fiecare femeie merita un par frumos si sanatos, dar utilizarea repetata a uscatorului sau a placii de par poate deteriora parul, care devine fragil si fara vlaga. Tocmai de aceea noul SYOSS CERAMIDE COMPLEX intareste fibra capilara de la radacina pana la varf prin complexul de keratina-ceramide. Acestea sunt lipide esentiale care fortifica firul de par si impiedica uscarea si ruperea acestuia. Ceramidele sintetice au o concentratie mai mare decat cele naturale, proprii firului de par, si imbunatatesc instant rezistenta si aspectul acestuia.

Samponul, balsamul si tratamentul din noua gama SYOSS CERAMIDE COMPLEX fortifica parul in moduri diferite.

Cand vine vorba de produse de styling, una din doua femei cauta produse care au ca efect fortificarea1 parului, iar SYOSS CERAMIDE COMPLEX este solutia ideala. Sistemul robust cu polimeri din fixativ si din spuma intareste parul, facandu-l cu pana 100% mai puternic, oferind coafurii o rezistenta de pana la 48 de ore, chiar si atunci cand este aceasta este expusa la agresiunea factorilor externi. Acum toata lumea poate avea un par puternic si sanatos si un stil care dureaza!

Gama SYOSS CERAMIDE COMPLEX este deja disponibila la raft, fiind formata din urmatoarele produse:

SYOSS CERAMIDE COMPLEX Sampon, 500 ml pret recomandat 17,59 lei si 300m pret recomandat 11,89 lei
Regenereaza firul de par de la radacina pana la varf.

SYOSS CERAMIDE COMPLEX Balsam, 500 ml, pret recomandat 17,59 lei
Hraneste parul slab si fragil. A se clati.

SYOSS CERAMIDE COMPLEX Tratament intensiv fortifiant anti-rupere, 200 ml, pret recomandat 17,59 lei
Fortifica intens fibra capilara pentru un par de 20 ori mai puternic*.

SYOSS CERAMIDE COMPLEX Fixativ cu efect de fortificare a parului, 300 ml, pret recomandat 17,59 lei
Cu un complex cu keratina-ceramida, ofera fixare puternica de pana la 48 de ore. Usor de periat.

SYOSS CERAMIDE COMPLEX Spuma cu efect de fortificare a parului, 250 ml, pret recomandat 17,59 lei
Complexul de keratina- ceramida din compozitia sa are efect anti-rupere si ofera o fixare puternica de pana la 48 de ore. Textura usoara si nelipicioasa face parul usor de periat.