magazin-Deichmann

S-a inchis deja magazinul? Nu-ti face griji! Pe www.deichmann.com, noul magazin online Deichmann, trendurile preferate si noile colectii sunt disponibile la orice ora din zi si noapte.

Incurajam pasiunea ta pentru pantofi cu livrarea gratuita si o linie telefonica dedicata tie. Nici o ora nu este nepotrivita pentru a-ti alege pantofii potriviti si, in plus, poti spune adio si grijilor legate de trafic sau parcare.
Daca esti curioasa sa descoperi intreaga colectie de toamna – iarna 2016-2017 oricand te apuca pofta de cumparaturi, viziteaza noul magazin online Deichmann. Nu lasa timpul si spatiul sa te opreasca atunci cand ai gasit perechea pe care o cautai de mult timp. Pentru ca iubim pantofii, noul online shop iti sta la dispozitie oferindu-ti acces nelimitat la noile trenduri din fashion.

Nu lasa pe maine daca vrei sa-ti cumperi acum perechea de pantofi mult visata cu livrare gratuita. Vedetele noii colectii te asteapta 24h din 24h, direct de pe telefon sau din fata laptop-ului.

Cizmulite, ghetute, pantofi sport sau stiletto, toate iti sunt acum la indemana, chiar daca nu ai niciun magazin Deichmann prin apropiere, chiar de acasa sau de la birou. Iar daca ai iesit sambata cu prietenele la un cappucino cu multa scortisoara, nu ezita sa le arati si lor modelul preferat. Nu trebuie sa te ingrijorezi nici macar in privinta marimii. Daca nu te simti confortabil sau daca nu nimeresti din prima numarul potrivit, returul este gratuit.

Nicicand nu a fost mai simplu sa faci shopping pentru tine si pentru cei dragi. Pregateste-te cu www.deichmann.com de scoala si de noile proiecte pe care le demarezi in aceasta toamna.
Cu Deichmann, faci primul pas catre noul tau stil… pentru ca iubim pantofii.

Deichmann SE, cu sediul in Essen (Germania), a fost infiintata in 1913 si este detinuta in totalitate de familia fondatoare.Compania este lider de piata in comertul european de incaltaminte cu amanuntul avand peste 37.300 de angajati in intreaga lume. Sub numele DEICHMANN, compania opereaza magazine in Germania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Croatia, Lituania, Austria, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Suedia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Republica Ceha, Turcia si Ungaria. De asemenea, grupul este reprezentat in Elvetia (Dosenbach / Ochsner / Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), in Statele Unite ale Americii (Rack Room Shoes/Off Broadway). In Germania, Roland SE, de asemenea, face parte din grupul de companii. Cu MyShoes SE, compania este reprezentata in Germania, Austria si Elvetia.