samsung

Samsung prezinta o noua viziune asupra viitoarelor generatii de televizoare la Fuorisalone 2016, targul la care se intalnesc inovatia tehnologica si designul NIGHT&DAY, expozitia Samsung ce se desfasoara la Superstudio Più, deschisa publicului din 12 pana in 17 aprilie, reprezinta un duet perfect intre doua lumi si stiluri diferite, care se intalnesc pentru crearea unui nou concept TV.

„Este timpul pentru o redefinire a televizoarelor. Pe de-o parte, o celebrare a designului minimalist si de avangarda,
prezentat intr-un spatiu luminos, dominat de eleganta albului. Pe de alta parte, expresia celei mai avansate si inovatoare tehnologii, intr-o camera intunecata, unde umbrele se transforma in culoare. Televizoarele Serif si SUHD: doua lumi diferite, doua stiluri diferite, pentru o noua experienta de divertisment.”

NIGHT – Expresia tehnologica a televizoarelor Samsung

La Fuorisalone, Samsung isi prezinta noua gama de televizoare SUHD 2016, un simbol al inovatiei tehnologice si al designului.

Cu o calitatea superioara a imaginii, KS este prima gama de televizoare fara rama, din lume. De la seria premium 9500, la modelele seriei 7000, toate sunt disponibile in versiuni curbate sau flat ale ecranului si reprezinta ceea ce Samsung numeste Design 360: un design in care toate aspectele noului televizor, pornind de la cel mai mic detaliu, sunt lucrate cu atentie, inclusiv spatele acestuia.

Televizoarele Samsung SUHD 2016 integreaza un panou de 10 biti cu tehnologia Quantum dot, pentru a reda imagini detaliate, de o luminozitate incomparabila si un contrast remarcabil pentru redarea de culori cat mai apropiate de realitate. Ecranele cu tehnologia Quantum dot convertesc lumina din toate culorile spectrului vizibil, fara a distorsiona sau afecta nivelul luminozitatii, pentru a oferi experienta vizuala optima, in conformitate cu lumina ambientala.

Toate televizoarele Samsung SUHD ofera o experienta HDR exceptionala, cu un nivel  de luminozitate de cel putin 1,000 de niti, pentru un contrast optim intre imaginile luminoase si cele intunecate. In plus, tehnologia Ultra Black reduce reflexiile de lumina, imbunatatind calitatea si contrastul imaginilor.

Datorita sistemului de operare Tizen, noile televizoare fac si mai usoara gasirea si accesarea serviciilor si a continutului preferat de catre utilizatori. Programe TV, filme sau jocuri, totul este accesibil intr-o singura platforma, in noul Smart Hub. In plus, dispozitivele periferice de tip set-top box, console, OTT box sau home cinema conectat, sunt recunoscute automat , putand fi controlate cu ajutorul telecomenzii smart,  fara a fi nevoie de setari aditionale.

DAY – Samsung celebreaza un nou concept de design TV

Televizorul Samsung Serif este un produs unic pe piata, rezultatul colaborarii dintre Samsung si designerii internationali Ronan si Erwan Bouroullec. Acesta integreaza nu doar tehnologia inovatoare Samsung, ci si reflecta stilul de viata al utilizatorilor.

Samsung a ales sa colaboreze cu fratii Bouroullec datorita abilitatii lor unice de a integra estetica, fara a neglija functionalitatea, pentru a crea un televizor cu un design care se adapteaza perfect oricarui interior.
Televizorul Samsung Serif se potriveste perfect in orice casa, integrand tehnologia premium Samsung si avand un design care va trece testul timpului. Acesta ofera o experienta de vizionare, versatila si captivanta, datorita ramei originale, monocromatica,  care reconfigureaza conturul ecranului.

Forma televizorului este redefinita prin profilul marginilor, acestea oglindesc silueta literei I, completata cu detaliile unui serif tipografic, pentru a oferi o aderenta solida bazei. Utilizarea celor patru stative atasabile permite sustinerea televizorului, astfel incat el sa se adapteze perfect oricarui spatiu.

„Prin expozitia de la Fuorisalone ne-am dorit sa exprimam viziunea designului produselor noastre. Samsung introduce permanent inovatii tehnologice, fara sa neglijeze rolul fundamental al esteticii. Ne-am dorit sa realizam un nou concept al televizoarelor anul acesta, dezvoltat prin imbinarea tehnologiei cu designul, ca un nou inceput si pentru o noua experienta a divertismentului. Televizorul Serif si noua serie SUHD sunt simboluri ale creatiei acestui duo perfect, precursor al tehnologiei viitorului” a declarat Marco Hannappel, Sales & Marketing Director, al Diviziei Audio Video, Samsung Electronics Italia.
Solutia Samsung pentru design

La expozitie va putea fi vizitat spatiul „TV design solution by Samsung”, unde un arhitect va oferi sfaturi pentru proiectarea unor spatii audio/video in casele cumparatorilor, cat si sfaturi pentru alegerea celor mai potrivite modele de televizoare Serif.

Samsung Night&Day
@Superstudio Più
Via Tortona 27
Deschis pentru vizitatori
12-16 aprilie, intre 10AM – 9PM
17 april, intre 10AM – 6PM

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspira si creeaza viitorul prin idei si tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de retele, semiconductoarelor si solutiilor de afisaj digital. Suntem lideri al ecosistemului Internet of Things, prin platforma open-source SmartThings, prin gama larga de dispozitive smart si prin colaborarea proactiva cu partenerii din industrie. In cele 84 de tari in care suntem prezenti, avem o echipa de 319.000 de angajati, cu vanzari anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe si pentru cele mai noi stiri, articole si materiale de presa, va rugam sa accesati site-ul nostru Samsung Newsroom la news.samsung.com.